Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Skrænten 44,
9280 Storvorde

Villa 201 m2 5 rum

Flot og velindrettet villa i Storvorde

Er I på udkig efter en flot og velholdt villa opført i gedigne materialer? Så bør I se nærmere på Skrænten 44 i Storvorde. Her får I en bolig fra 2009, hvor hver detalje er gennemtænkt, ligesom den fremtræder utrolig energivenlig. Huset opvarmes med jordvarme og på taget er der solceller, som sikrer lave forbrugsudgifter samt en energiklasse i kategorien A 2015.

Villaen ligger i et dejligt, børnevenligt område, hvorfra der er gå- og cykelafstand til skole, pasningstilbud, idrætsaktiviteter og indkøbsmuligheder, som alt sammen ligger under én kilometer væk. Bag ejendommen findes et fællesareal med rige muligheder for gåture, mountainbike, leg og hygge. Området står uberørt, men med afmærkede stisystemer.

Den gule murstensvilla byder på hele 201 m2 fordelt over to plan med gulvvarme over alt samt genveksanlæg. Via entréen træder I ind i boligens øverste plan, som ligger i niveau med vejen. Heroppe venter der jer et praktisk bryggers med elementer fra Designa, der ligeledes går igen i køkkenet og på badeværelserne for et stilrent udtryk. Bryggerset gemmer på fin skabsplads samt rum til at have vaskefaciliteterne stående. Herudover får I et badeværelse med et stort badekar samt et værelse i en god størrelse. Øverste etages centrale rum er køkken-alrummet og stuen, der ligger samlet, og indbyder til samvær og hyggelige familiestunder. Køkkenet er nydeligt med hvide, grebsfrie elementer med en dertilhørende sort granitbordplade, hvor maden kan tilberedes. I stueområdet er der dejlig lyst og indbydende samt gode indretningsmuligheder til de bløde møbler. Fra stuen fører trappen jer nedenunder, hvor I træder ind i et multirum med mange anvendelsesmuligheder. Her er også et disponibelt rum, to værelser samt endnu et badeværelse.

Fra multirummet kan I bevæge jer udenfor på en mindre fliseterrasse placeret ud til græsplænen. Samtidig er der endnu en terrasse, som er placeret højere oppe, hvorfra I får den mest fantastiske udsigt til omgivelserne.

Book en fremvisning.

Skrænten 44,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 201 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 52-00093 Byggeår 2009 Plan 2 Grund 966 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1569202276lobth1569202276@hh1569202276
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg