Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Idrætsvej 1,
9000 Aalborg

Villa 116 m2 3 rum
Pris 2.295.000 kr

Flot og velholdt murstensvilla i Kærby

Denne fine ejendom på 116 kvadratmeter har en attraktiv beliggenhed i et børnevenlige Kærby.

Den store vinkelstue er det naturlige samlings- og opholdsrum i huset, og de fine parketgulve i eg samt de lyse listelofter gør deres for, at stemningen og atmosfæren er indbydende og behagelig. Fra stuen er der udgang til en hævet træterrasse, og på husets sydside er der en fin udestue.

Spisekøkkenet fremstår meget flot med en mørk meerbaumbordplade, hvide fronter og marineblå detaljer. De to værelser mod øst er store og har begge indbyggede skabe. Det største badeværelse fremstår nydeligt med sorte klinker i højglas, mens badeværelset i forbindelse med entréen holder den oprindelige retrostil i hævd. Badeværelset i kælderen er holdt i lyse neutrale farver, og i alle badeværelser kan I nyde godt af gulvvarmen på kolde morgener. I kælderen er der endvidere et funktionelt bryggers og tre disponible rum foruden en fornuftig garage, der kan tjene som både parkering og værksted.

Haven er charmerende og rundt på grunden står et stort antal flotte, høje træer, der dynamisk indrammer grunden på en hyggelig måde. Villaen er opført i 1969, men har siden undergået et væld af renoveringer og forbedringer af både æstetiske og praktiske hensyn.

Ejendommen er belejligt placeret i rolige og fredelige omgivelser, og på omtrent 20 minutters gang står man i Aalborgs absolutte centrum, men er man mere til offentlig transport, stopper bussen under 100 meter væk. Lidt syd for huset er der et større grønt område, hvor man kan spadsere i solens stråler med hunden i hånden eller motionere løbeskoene på de anlagte stier.

I den umiddelbare nærhed af huset finder I pasningstilbud og Kærbyskolen, og indkøbsmulighederne er særdeles gode, uanset om I søger at handle dagligvarer eller mere specialiserede emner.

Idrætsvej 1,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 116 m2
Værelser
3
Pris 2.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.802 kr Udbetaling 115.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 289-0000473 Byggeår 1969 Energimærke e Plan 2 Kælder 116 m² Grund 918 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1569202459lobth1569202459@td1569202459
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg