Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Herningvej 244,
9220 Aalborg Øst

Villa 137 m2 4 rum

Flot og velholdt etplansvilla med børnevenlig beliggenhed

BEMÆRK: Ingen K2’ere eller K3’ere i tilstandsrapporten på selve huset!

Leder du efter en lys og indbydende ramme om familielivet? En god og tryg beliggenhed, der samtidig er tæt på byens muligheder? Så kig med her, hvor vi præsenterer denne flotte ejendom i Aalborg Øst, der byder på masser af muligheder.

I kommer til at bo i et roligt villakvarter tæt på alle hverdagens gøremål med Børnehaven Fyrtårnet, Herningvej Skole, Aalborg Universitet og busforbindelser inden for en radius af én kilometer. Desuden kan I handle i den nærliggende Føtex eller træne i Gigantum, der blot ligger halvanden kilometer fra adressen. Endelig er der let tilgang til motorvejen, og Aalborg C er blot en god cykeltur væk.

Rødstensvillaen er opført i 1976 og breder sine 137 kvadratmeter over ét plan. Her er endvidere en garage med et tilhørende redskabsrum. Gennemgående er boligen vedligeholdt, blandt andet med energivinduer fra 2017, hvor også taget og endegavlen blev malet. Ejendommen præsenterer sig derfor flot og velholdt. Indenfor leder en lille entré jer videre til fordelingsgangen, hvorfra I kan tilgå boligens tre værelser, der deles om et hvidt flisebadeværelse med gulvvarme.

Til den anden side finder I et hyggeligt vinkelkøkken med lyse elementer fra Kvik samt et praktisk bryggers med rum til at have vaskefaciliteterne stående. Endelig byder villaen på to stuer en suite med åben sammenhæng. Den ene med gulvtæppe og den anden med brede klinkegulve og gulvvarme. I sidstnævnte er der desuden en indbygget pejseindsats, hvor familien kan samles med varm kakao på de kolde vinteraftener.

Udenfor kan I se frem til en solrig terrasse og en dejlig have, der fremstår ligetil med en god græsplæne og afgrænsede bede. Haven indrammes desuden af en tæt hæk, og i nærområdet kan I glæde jer over grønne arealer med fodboldbane og bordbænkesæt.

Ring for en fremvisning.

Herningvej 244,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 137 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 51-00143 Byggeår 1976 / 1978 Energimærke d Plan 1 Grund 858 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1560787857lobth1560787857@bk1560787857
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg