Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Jyllandsgade 19, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 78 m2 3 rum
Pris 1.545.000 kr

Flot og velholdt 3V’er i hjertet af Aalborg

Midt i Aalborg centrum ligger denne indbydende ejerlejlighed, som nu kan blive jeres næste hjem. Her får I et velholdt og nymalet bolig i forskudte plan, som fordeler sig over to stuer, et køkken, et soveværelse, et badeværelse og et toilet. Dertil kommer to store kælderrum og tremmerum, ligesom I også kan se frem til det hyggelige, fælles gårdmiljø. Velkommen til.

I bosætter jer få skridt fra det pulserende byliv med caféer, restauranter og gode shoppingmuligheder i de hyggelige gågader. Der er ligeledes gåafstand til banegården, dagligvareindkøb og busstoppested, og når vejret er godt, kan I spadsere over i Østre Anlæg lige i nærheden og nyde de grønne omgivelser.

Lejligheden befinder sig i stueetagen i en pæn ejendom fra 1912, hvortil der hører et stort gårdmiljø med grønne arealer og bordbænkesæt, så I kan slappe af med en bog eller spise frokosten under åben himmel om sommeren. I får ligeledes masser af plads til opbevaring i de medfølgende kælderrum.

Indenfor begynder rundturen i de to lyse stuer, som ligger i forskudte plan adskilt af en halv tremmevæg, så der er åben forbindelse mellem de to rum. Det skaber en spændende indretning og en naturlig opdeling mellem sofasektionen og spiseafdelingen. Køkkenet er udført med lyse fronter og har godt med albuerum til at udfolde de gastronomiske evner.

I vil helt sikkert også værdsætte pladsen i det yderst rummelige soveværelse, som er forsynet med et indbygget skab og derudover lader sig møblere lige efter jeres behov. Herfra er der tilmed direkte forbindelse til badeværelset med brus, og som et fint supplement får I et toilet med adgang fra entréen.

Har I fået lyst til at se mere? Så book en fremvisning hos os allerede i dag.

Jyllandsgade 19, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 78 m2
Værelser
3
Pris 1.545.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.513 kr Udbetaling 80.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00900 Byggeår 1912 Energimærke C Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg