Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Egevej 7,
9000 Aalborg

Villa 114 m2 4 rum

Flot og rummelig villa i Hasseris

Det helt rigtige hus for familien med 1-2 teenagere, der vil sætte pris på også at have noget for sig selv. Der er plads til det hele, både familiefællesskabet og den/de unges privatliv.

Således har underetagen egen indgang, eget badeværelse, der er the-køkken, der er højt til loftet (220 cm), og der er 2 værelser i fuldt beboelig standard. Rummene får masser af sol og dagslys, da underetagens vinduer er over terræn.

Den øvrige del af familien vil heller ikke føle sig snydt. Ovenpå er der 2 fornemme stuer med vinduespartier, hvorfra man ser ud på velvoksne træer, stort græstæppe, staudebede og andet godt for øjnene.

I stueetagen er der endvidere 2 rummelige værelser, et klassisk Unoform køkken i oregon pine træ samt badeværelse med bruseniche.

Bryggers med stor fryser samt vaskerum med vaskemaskine findes i underetagen.

Haven er et kapitel for sig. Der er god plads, og man føler sig ikke klemt inde til hverken den ene eller den anden side. Den store plæne inviterer til boldspil og anden leg, og det bliver til masser af solskinstimer på terrassen, da haven er sydvendt. Fra juni til oktober frister træer og buske alle aldre med diverse frugter og bær.

Turen til folkeskole, gymnasium og sportsklub klares hurtigt på cykel ad sikre småveje.

Til busstoppestedet (bybus 11) er der kun 5-7 minutters gang, og det samme gælder for Hasseris Bymidte, hvor man finder bl.a. bibliotek, supermarkeder, bank, tandlæge, apotek, fitness-center og frisør.

Der er heller ikke langt til grønne åndehuller, f.eks. Rotunden, Kridtgraven, Hasseris Skov og Limfjordsbredden.

Egevej 7 er kort sagt en bolig med masser af plads til en fornuftig pris i et godt kvarter med gode naboer.

Egevej 7,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 114 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 51-00054 Byggeår 1951 Energimærke e Plan 2 Kælder 114 m² Grund 1.164 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1560787745lobth1560787745@td1560787745
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg