Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Finlandsgade 4, 1. TV.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 73 m2 3 rum
Pris 1.648.000 kr

Flot og indbydende 2V’er i Øgadekvarteret

Ikke langt fra de naturskønne arealer i Øster Anlæg, Karolinelund og Havnefronten, møder du denne flotte toværelseslejlighed i Aalborgs Øgadekvarter. Du bosætter dig med andre ord meget centralt og med kort afstand til bymidtens mange tilbud, ligesom du er nær indkøb og Aalborg Universitet.

Dit nye hjem befinder sig på første sal af en klassisk karré med hvid facade og rødt tag. Her bliver du en del af en velrenommeret ejerforening med tilknyttet vicevært og brugsret til blandt andet en hyggelig gårdhave, vaskeri og tørrerum samt eget loftrum. Der forelægger også mulighed for at leje yderligere et kælderrum eller en garage såfremt de er ledige. Til boligen hører desuden ét parkeringskort til fællespladserne i gården og foran bygningen. Som en fin detalje, kan det nævnes, at det er tilladt at holde kæledyr efter aftale med ejerforeningen.

Med det samme du træder ind over dørtærsklen, bemærker du det indbydende lysindfald og de skønne herskabelige træk i form af stuklofter og loftrosetter. Der er også et flot trægulv, der udfolder sig fra entréen og til næsten alle boligens rum – sågar under det sorte laminatgulv i køkkenet.

Fordelingsentréen bringer dig forbi det smarte depotrum med plads til opsætning af din egen vaskemaskine. Du møder også det tidløse og dejlige køkken med hvide elementer opsat i en smart vinkelform og med rum til kokkens udskejelser – der er også alle nødvendige hvidevarer, deriblandt en opvaskemaskine.

Ved siden af køkkenet finder du en lille mellemgang til det indretningsvenlige soveværelse og det nydelige badeværelse med en separat bruseniche. Resten af hjemmet gemmer på den rummelige stue, der let kan arrangeres med et langt spisebord og bløde møbler til afslapning efter en lang dag i skole eller på arbejde.

Lyder det som din kommende bolig? Book en fremvisning af Finlandsgade 4, 1. tv.

Finlandsgade 4, 1. TV.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 73 m2
Værelser
3
Pris 1.648.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.639 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00281 Byggeår 1926 Plan 1

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1569202361lobth1569202361@kt1569202361
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg