Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Glinkavej 2A,
9200 Aalborg SV

Villa 137 m2 4 rum
Pris 2.595.000 kr

Flot moderniseret villa med ugeneret have i børnevenligt kvarter

Alt fremstår minimalistisk, flot og moderne i denne velindrettede villa, der er centralt placeret i Frejlev – en hyggelig by i en rivende udvikling, og som ligger bare ti minutters køretur fra Aalborg Centrum. Huset befinder sig tilmed på en let skrånende grund, så I mod syd får glæde af en solrig og ugeneret fliseterrasse, og så der fra det dejlige køkken-alrum mod nord er en flot udsigt til Frejlev Kirke, engene nord for byen og fjorden i det fjerne.

Der er tale om en pæn murstensvilla, som blev vandskuret i 2010 og fik anlagt haven i 2012. Her får I 137 indflytningsklare kvadratmeter i et enkelt plan, og dertil kommer en pæn garage på 26 kvadratmeter med et disponibelt rum til opbevaring eller værksted.

Boligen er velindrettet med tre rummelige værelser, som alle har god skabsplads og nem adgang til husets to badeværelser samt det praktiske bryggers. Der er gulvvarme på begge badeværelser, i bryggerset og under klinkerne i det lækre køkken-alrum, som har åben forbindelse til stuen. Køkkenet er fra Kvik og nyder godt af hvide, grebsfrie elemeter, en køkkenhalvø og bordplader i henholdsvis massivt egetræ og sort granit.

Der er et smukt lysindfald dagen lang i opholdsmiljøet, hvor I får rigtig god plads til samværet. Om sommeren kan I tilmed åbne terrassedøren op ud til haven, så ude og inde flyder sammen.

Der er altid sol på terrassen, som afskærmes af et pænt, efeuhegn, der også giver læ. Haven er desuden nem at holde, så I kan se frem til mange afslappende stunder i solen.

For enden af vejen ligger der ydermere et grønt fællesområde, hvor børn og voksne kan mødes til hygge og boldspil. Der er både skole, flere daginstitutioner og to sportshaller i Frejlev. Og så stopper bussen blot 50 meter fra adressen.

Ring, og lad os arrangere en fremvisning på Glinkavej 2A!

Glinkavej 2A,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 137 m2
Værelser
4
Pris 2.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.427 kr Udbetaling 129.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00193 Byggeår 1977 Energimærke c Plan 1 Grund 735 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1569202486lobth1569202486@bc1569202486
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg