Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Søndergade 37,
9240 Nibe

Villa 154 m2 4 rum

Flot moderniseret villa i Nibes gamle bydel

I den gamle del af Nibe hersker charmen overalt i de små gader med nostalgiske huse, der bidrager til det helt særlige ved at bo her. Derudover er nærheden til Limfjorden et stort plus, som fylder sommerdagene med svømmeture, mens vandet året rundt er en smuk kulisse til løbeturene. Nu har I mulighed for at flytte hertil, da vi har den skønneste villa til salg lige her.

Der er tale om en flot, moderniseret bolig, hvor både facaden og indretningen løbende er opdateret siden 2017. Tilmed modtager boligen masser af lysindfald, mens dobbeltdørene i stuen udvisker grænsen mellem ude og inde. I får derfor en attraktiv hjemmebase med en åben grundplan i stueetagen, hvor opholdsmiljøet er forenet med det lækre køkken. Her tilbydes I masser af arbejdsplads, mens loftspots og fronter i mørke toner bidrager til en moderne æstetik. Etagen fuldendes af et værelse og badeværelset fra 2018 med håndklædetørrer. Som en fiks detalje kan vaskefaciliteterne placeres under trappen. Første sal består af en møblerbar repos, to værelser og et toilet.

Udendørs i den lukkede have er der virkelig skruet helt op for idyllen med to terrasser, hvoraf en er delvist overdækket. Fra skråningen bagerst har I sågar kig til Limfjorden, så det er helt perfekt at slutte dagen af med en rolig stund her. Fortil ligger en garage med et isoleret, disponibelt rum, der fik nyt tag i 2018.

Adressen placerer jer centralt i Nibe, så I kan gå til stranden, lystbådehavnen og Skalskoven med naturlegeplads. Der er heller ikke mere end omtrent 800 meter til Nibe Skole, mens også børnehaven er få minutter fra jer. Byens butiksliv, supermarkeder og spisesteder er også inden for rækkevidde, da I bor i centrum. Der er desuden gode busforbindelser til Aalborg, som nås i bil på omtrent en halv time.

Søndergade 37,
9240 Nibe

Type Villa Boligareal 154 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00219 Byggeår 1967 Energimærke c Plan 2 Grund 703 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1604115553lobth1604115553@bc1604115553
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg