Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Svalegårdsvej 69,
9000 Aalborg

Villa 112 m2 4 rum
Pris 3.345.000 kr

Flot moderniseret etplansvilla i Hasseris

Forbered jer på at opleve denne moderniserede etplansvilla i Hasseris. Adressen er yderst attraktiv, men det er ikke kun beliggenheden, I skal glæde jer til. Hele boligen fremviser nemlig på fornem vis, hvordan komfort og funktionalitet kan kombineres med gennemtænkt design. Således venter jer alt fra panoramavinduer til veldisponerede kvadratmeter, og det hele fuldendes af de skønne udearealer.

Med placeringen i Aalborg-bydelen, Hasseris, bosætter I jer tæt på et væld af tilbud. Trygge stisystemer lader jer følge de yngste til daginstitution til fods, og ligeledes når ældre børn til Gl. Hasseris Skole på ti minutters gang. I kan selvfølgelig også tage ladcyklen, hvis det skal gå hurtigere, og samtidigt kan I fortsætte og klare indkøbene i bymidten. I de varme perioder er det desuden oplagt at bruge weekenderne med badning i Nordens Kridtgrav.

Tilbage på matriklen præsenterer ejendommen sig med gennemførte, sorte og hvide kontraster. I får også tre udhuse til alt fra værksted, hjemmekontor og opbevaring. Disse bliver et godt supplement til beboelsens kvadratmeter, der breder sig over et flot istandsat badeværelse, tre værelser og fantastiske opholdsmiljøer i åbent rumforløb.

Sidstnævnte er værd at dvæle ved, for med loft til kip og fremragende lysindfald får I et stuemiljø ud over det sædvanlige. Tilmed er hele gavlen prydet af ét stort glasparti, som inddrager havens grønne farver som en naturlig del af indretningen indendøre. I den modsatte ende kommer I til køkken-alrummet, der ligeledes præges af loftshøje vinduer og et stilrent udtryk med grebsfrie hvide køkkenfronter og integrerede hvidevarer.

Dernæst mangler I at bevæge jer gennem terrassedøren i alrummet og træde ud på den ene af de to solrige fliseterrasser, hvor sommeren skal nydes. Resten af haven fremstår elegant og klassisk med en plæne til aktiviteter, mens granitskærver møder jer foran huset. Den store grund gør endvidere, at der er mulighed for at bygge omkring 100 ekstra kvadratmeter til huset, hvis der måtte være behov for det.

Svalegårdsvej 69,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 112 m2
Værelser
4
Pris 3.345.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.294 kr Udbetaling 170.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00665 Byggeår 1958 / 1967 Energimærke D Plan 1 Grund 782 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1634359277lobth1634359277@td1634359277
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg