Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Christiansgade 48, ST. TV.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 52 m2 2 rum
Pris 1.395.000 kr

Flot moderniseret 2V’er centralt i Aalborg

Skal det være lyst, lækkert og helst ligge helt centralt i Aalborg? Så er denne 2V’er på Christiansgade i 9000 Aalborg lige det du søger. Den fremstår i flot moderniseret stand og har blandt andet gulvvarme overalt, stue med køkken i ét samt et dejligt, rummeligt badeværelse.

Du kommer til at bo helt centralt i byen uden dog at befinde dig lige midt i begivenhedernes centrum. Fra hoveddøren er der blot få minutters gang til Salling og alle handelsgaderne. Og skal du med toget eller bussen, har du banegården og busterminalen lige om hjørnet. Og har du lyst til at gå en tur i grønne omgivelser, ligger Kildeparken ganske få hundrede meter væk.

Der er tale om en høj stuelejlighed, hvor du helt undgår at blive forstyrret af nysgerrige blikke fra gaden. Indenfor bemærker du straks boligens lyse og indbydende atmosfære. Lofter og vægge er pæne og hvide, og trægulvet med varme under gør, at man hurtigt føler sig godt tilpas. Dertil er vinduerne af nyere dato, så varmen ikke lige sådan suser ud igen.

Særligt stuen med som er i åben forbindelse til køkkenet er et tilløbsstykke. Køkkenet har hvide, grebsfrie elementer og to bordplader i diskret mørkgrå. Stuen har en perfekt størrelse til, at du her både kan finde plads til spisebordet og til sofaarrangementet.

Lejlighedens størrelse taget i betragtning er der overraskende god plads på badeværelset – særligt brusenichen med klinkevægge er rummelig. Sidst, men ikke mindst, får du også et fint og rummeligt soveværelse.

En på alle måder fortræffelig bolig for dem, der gerne vil bo komfortabelt og centralt i Aalborg.

Christiansgade 48, ST. TV.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 52 m2
Værelser
2
Pris 1.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.018 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00458 Byggeår 1898 / 1981 Energimærke e Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1590784295lobth1590784295@bk1590784295
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg