Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Reberbansgade 44, 3.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 84 m2 4 rum
Pris 1.995.000 kr

Flot lejlighed med hems centralt i Aalborg

Denne lækre, indflytningsklare lejlighed med en uimodståelig hems midt i Aalborg kan nu blive din. Her får du en yderst delevenlig bolig, der grundet hemsen, synes at strække sig i to plan, og den er derfor den oplagte base for både parret, den lille familie eller et par gode venner.

Lejligheden ligger på tredje sal i en flot, blå ejendom fra 1896. Du træder ind i en rummelig fordelingsgang, hvor der er god plads til at hænge jakken og stille skoene. Herfra har du adgang til to store, lyse værelser samt et badeværelse med badekar. Mod den anden side åbner gangen op til et skønt opholdsrum, der kombinerer stue og køkken. Køkkenet er dog placeret i et indhak, hvilket skaber to separate afdelinger. De hvide køkkenlåger står i flot kontrast til de rustikke vægge, hvilket tilfører et fantastisk udtryk til rummet. En anden mageløs detalje er de fritlagte loftsbjælker, der strækker sig på tværs af stuen.

En elegant trappe fører op til en stor, anvendelig hems, som ikke tæller med i de 84m2, som giver mulighed for endnu et værelse. Nedenfor bygningen finder du en hyggelig gård med et bord-bænkesæt, fin beplantning og en græsplæne. Har du egen bil, kan du endvidere nyde godt af, at der er parkering i gården efter først til mølle princippet.

Med adresse i Reberbansgade kommer du til at bo i centrum af Aalborg, hvilket giver dig gåafstand til langt det meste. Havnefronten er tæt på, og her kan du tage dig en dukkert i havnebadet eller gå videre til de mange hyggelige caféer i området. Du finder ligeledes butikker, indkøbsmuligheder og daginstitution tæt på, og togstationen er kun 600 meter væk. Nordens Kridtgrav og Aalborglund når du efter en kort cykeltur, og hvis du skal videre ud i verden er motorvejen og Aalborg Lufthavn under syv kilometer væk.

Ring for en fremvisning.

Reberbansgade 44, 3.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 84 m2
Værelser
4
Pris 1.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.766 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00255 Byggeår 1896 Energimærke e Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1571098651lobth1571098651@bk1571098651
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg