Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Bavnevangen 17,
9210 Aalborg SØ

Villa 135 m2 4 rum
Pris 3.498.000 kr

Flot istandsat etplansvilla i Gug

På en lukket villavej i attraktive Gug ligger denne istandsatte etplansvilla. Her får I en bolig på 135 kvadratmeter, hvor der er rig mulighed for socialt samvær og alene tid i opholdsrummet og på de tre gode værelser.

Ejendommen er oprindeligt fra 1965 og præsenterer sig flot takket være en omfattende renovering i løbet af 2018. Indvendig får I glæde af et væld af lækre tiltag som bl.a. Genvex-anlæg, gulvvarme overalt, LED-spots i lofterne og en Quooker i køkkenet. En skandinavisk stil går desuden igen hele vejen med lyse gulve og samme, smagfulde inventar fra Invita i køkken, på badeværelserne, i walk-in-closet og i bryggerset.

Ved ankomst parkeres bilen i carporten, hvorefter I bliver budt indenfor i bryggerset, og herfra møder det fantastiske opholdsmiljø med køkken-alrummet og stuen, der er samlet i ét. De komfortable møbler arrangeres fordelagtigt i den ene ende, og spisesektionen samler venner og familie i alrummet. Invita-køkkenet byder på enkle, hvide fronter, en funktionel kogeø med emfang integreret i loftet og kvalitetshvidevarer såsom ovnen i ergonomisk højde.
Boligen er derudover inddelt i en oplagt forældreafdeling bestående af et værelse med walk-in-closet og eget badeværelse, der er udstyret med væghængt toilet og regnbruser i brusenichen. Børneafsnittet består dertil af to reelle værelser og et badeværelse.

Udenfor fuldendes villaen af en dejlig lukket have med græsplæne og et stort, sydvendt terrasseareal i forlængelse af stuen. I bosætter jer med kort afstand til hverdagens fornødenheder såsom skole, institutioner, aktivitets muligheder og dagligvareforretninger, og holder I af gåture i det fri, når I let Sohngårdsholmsparken. For pendleren er det værd at bemærke, at motorvejen er let tilgængelig, ligesom Aalborg midtby nås på rekordtid i bil.

Ring for en fremvisning.

Bavnevangen 17,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 135 m2
Værelser
4
Pris 3.498.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.499 kr Udbetaling 175.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00198 Byggeår 1965 Energimærke c Plan 1 Grund 782 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586450171lobth1586450171@kt1586450171
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg