Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hasserisvej 270,
9000 Aalborg

Villa 101 m2 5 rum

Flot indflytningsklar villa i Hasseris…

Centralt i Hasseris møder I denne fine villa i et kvarter med et godt naboskab og sikre småveje, så cykelturen til skole, gymnasium og sportsfaciliteter klares hurtigt. Derudover får I gåafstand til Hasseris Bymidte med indkøbsmuligheder og andre af hverdagens fornødenheder. Der er heller ikke langt til naturskønne oplevelser i Hasseris Skov og ved Limfjordbredden.

Villaen er opført i 1959 og rummer 185 etagemeter fordelt over underetage og stueetage. Alt er løbende vedligeholdt, og man mærker tydeligt, at det her er et hus med sjæl og charme. Her kan familielivet udfolde sig, og I får de perfekte vilkår for en tryg hverdag.

Ved ankomst til adressen parkeres bilen i carporten.

I stueetagen viser fordelingsgangen vej til de to rummelige værelser og badeværelset med bruseniche. I møder også det dejlige køkken fra JKE der er med hvide låger og granitbordplade. Køkkenet ligger i åbent forbindelse med den gode vinkelstue, hvilket giver den gode køkken-alrumseffekt. I stuen hersker der et dejligt lysindfald takket være de mange vinduespartier. Herfra kan gå ud på den store træterrasse og ned i haven.

I underetagen er der højt til loftet, og da vinduerne er over terræn, er der godt med dagslys. I får glæde af et gæstetoilet der er forberedt til at indrette som et badeværelse. Vaskerum og tre disponible rum. Skulle der være en teenager i familien, er det bestemt muligt at indrette en hel afdeling, hvor vennerne kan komme på besøg, uden det forstyrrer resten af familien.

Haven indbyder til leg, og det bliver til mange solskinstimer på den sydvendte terrasse.

En god indflytningsklar bolig med masser af plads til en fornuftig pris i et godt kvarter med gode naboer.

Hasserisvej 270,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 101 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00095 Byggeår 1959 / 2005 Energimærke c Plan 2 Kælder 84 m² Grund 776 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1582078426lobth1582078426@td1582078426
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg