Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vonsyldsgade 19,
9000 Aalborg

Villa 111 m2 4 rum
Pris 2.695.000 kr

Flot familievilla med attraktiv beliggenhed i Vejgaard

Nu kan I overtage nøglerne til denne flotte halvandetplansvilla med en særdeles attraktiv beliggenhed i Vejgaard. I kommer til at bo i et roligt kvarter med gåafstand til Aalborg Centrum, og så kan I glæde jer over en skøn, lukket have samt et velindrettet hjem med to store værelser, og en god kælder med 1 disponibelt rum i boligstandard – velkommen til Vonsyldsgade 19.

Allerede udefra imponerer boligen med en strømlinet facade med træ/alu-vinduer, der blev udskiftet for otte år siden, mens fliserne i forhaven er lagt for omkring et år siden. Indenfor har man også foretaget flere renoveringer, eksempelvis blev køkkenet fornyet for fire år siden, og det store værelse på førstesalen fik udskiftet gulv for et år siden. Derfor kan I se frem til et smart Kvik-køkken i stueplan med smukke, mørke fronter og plads til en spisekrog, hvorfra der er direkte adgang til de to stuer en suite. Stuerne har trægulve, og fremstår som skønne, lyse opholdsrum med velplacerede dannebrogsvinduer og mange indretningsmuligheder.

Førstesalen gemmer på to gode værelser med charmerende skråvægge og et mindre toilet. I kælderen ligger der et badeværelse, et bryggers og to disponible rum, og så har boligen en tilknyttet garage.

Haven folder sig ud med en solrig fliseterrasse, og en veltrimmet græsplæne med højbede, hvor I kan dyrke grøntsager eller måske krydderurter til aftensmaden. Her er også et skur, der kan anvendes til opbevaring af haveredskaber.

Området har meget at byde på – her er blandt andet et varieret udvalg af dagligvarebutikker i gåafstand. I får også både skole og daginstitution nær hjemmet, og skal I videre ud i landet kan I hurtigt nå motorvejen.

Er det jeres boligdrøm! Book en fremvisning.

Vonsyldsgade 19,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 111 m2
Værelser
4
Pris 2.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.985 kr Udbetaling 135.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00314 Byggeår 1927 Energimærke c Plan 3 Kælder 46 m² Grund 471 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586453074lobth1586453074@kt1586453074
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg