Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Myrdalstræde 2,
9220 Aalborg Øst

Villa 207 m2 7 rum
Pris 4.398.000 kr

Flot familiebolig på stor, solrig grund

Nu har I muligheden for at overtage nøglerne til denne yderst flotte villa, som ligger i et roligt område tæt på både Aalborg Universitet og Sønder Tranders. Jeres kommende hjem breder sig fra kælder til første sal, og overalt kan I se frem til lyse og indbydende rammer. Planløsningen er ideel til børnefamilien, og endelig får I fornøjelsen af en dejlig, nem have med plads til både afslapning og boldspil.

I flytter ind i et stemningsfuldt hus, som prydes af Timberman Marineplank Merbau-trægulve samt skabselementer fra Invita, der bidrager til en sammenhængende stil. Ydermere kan I mærke gulvvarme i hele kælderen, stueetagen og badeværelset på førstesalen.

Stueplanet indeholder et pragtfuldt køkken-alrum, hvor der tilmed er direkte adgang til en terrasse. Køkkenet byder på rigtig gode skabsløsninger samt en nydelig granitbordplade, hvor I let kan være flere om madlavningen. I får snildt arrangeret jer med et middagsbord i alrummet, mens de to stuer kan indrettes efter jeres behov – eventuelt med en hjemmebiograf i den bagerste stue, hvor der også er en pejseindsats. Etagen rummer endvidere et gæstetoilet. Førstesalen råder over tre værelser, et kontor, et walk-in-closet og et badeværelse med spabad, og i kælderen med egen indgang finder I et mindre køkken, et viktualierum, to disponible rum med flere brugsmuligheder, et bryggers samt et badeværelse med badekar.

I kommer til at bo på en skøn hjørnegrund, som omkranses af en tæt hæk. Her er det oplagt at tilbringe sommerhalvåret på den store, sydvendte terrasse, som desuden er delvist overdækket, mens børnene muntrer sig med leg på græsset.

Fra adressen har I blot hundrede meter til busforbindelser og pasningstilbud, mens skole, indkøb og Gigantium nås inden for bekvem cykelafstand. Derudover er der ikke meget mere end syv kilometer til centrum, så I er aldrig langt væk fra Aalborgs mange muligheder.

Book en fremvisning.

Myrdalstræde 2,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 207 m2
Værelser
7
Pris 4.398.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.994 kr Udbetaling 220.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00149 Byggeår 1956 / 1971 Energimærke c Plan 3 Kælder 90 m² Grund 1.340 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586448713lobth1586448713@kt1586448713
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg