Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Bejsebakkevej 7,
9000 Aalborg

Villa 112 m2 4 rum
Pris 3.295.000 kr

Flot bolig på 179 etagekvadratmeter i det populære Bejsebakkekvarter

Blot 2,5 kilometer fra Aalborg centrum kan I nu blive de nye ejere af dette fine hus med en funktionel kælder. Her kommer I til at bo i et dejligt område tæt på både flot natur og byens mange faciliteter.

Inden døre venter der jer et flot spisekøkken med masser af skabsplads i lys eg, og bordpladen er ligeledes af massiv egetræ. Her kan I snildt være flere kokke i gang på samme tid, og så er de hårde hvidevarer fra Siemens og Bosch. (Der er mulighed for at indrette køkken/alrum)

I får en særdeles flot stue belagt med trægulv, hvor der også er stukloft med roset. Herinde kan I sagtens anrette både en daglig- og spisestue, så I får det perfekte opholdssted. Stueplanet byder afslutningsvist på et pænt gæstetoilet.

På førstesalen gemmer der sig et værelse med gennemgang til to gode værelser og husets badeværelse, hvor I får en flot Terrazzo-bordplade med integreret håndvask, spotlys over spejlet samt en fin brusekabine.

I kælderen er der et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt bad, hvor der også kan monteres vaskefaciliteter. Derudover er der et disponibelt rum, der er brugt som gæsteværelse, et værksted og endeligt en entré.

Udenfor får I et dejligt terrassemiljø med sol hen til først på aftenen. Sommeraftenerne kan dog forlænges på den lukkede terrasse med trægulv, hvor glaspartierne sikrer et godt lysindfald. Haven er endvidere hyggelig at opholde sig i, og så omkranses den af en tjørnehæk såvel som et træhegn ind mod naboen. Endeligt får I også en god garage med en automatisk port.

På fem minutter kan I gå til Aalborg Zoo, og I er også tæt på det flotte naturområde ved Mølleparken. Daginstitution, skole og indkøb finder I inden for én kilometer fra adressen, og så kører der også en bus ind til byen to gange i timen.

Bejsebakkevej 7,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 112 m2
Værelser
4
Pris 3.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.082 kr Udbetaling 164.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00265 Byggeår 1928 Energimærke d Plan 3 Kælder 67 m² Grund 535 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1569202502lobth1569202502@td1569202502
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg