Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Platanvej 25,
9000 Aalborg

Villa 215 m2 5 rum

Fantastisk funkisvilla i hjertet af Hasseris

I får mange skønne kvadratmeter i denne flotte funkisvilla, der ligger for enden af en blind vej tæt på Hasseris Bymidte. Boligen brillerer med højt til loftet og et fantastisk lysindfald, og indenfor venter jer fire store værelser og et pragtfuldt opholdsmiljø med køkken, alrum og stue i ét. Ude har I fornøjelsen af en ugeneret have med solrige terrasser.

Villaen fremstår arkitektonisk skarpt med hvid facade, vedligeholdelsesfrie aluminiumsvinduer fra Schüco og fladt tag. Dertil har huset et 6kW solcelleanlæg på taget. Boligen breder sig over 210 kvadratmeter plus 50 bonuskvadratmeter i det integrerede, disponible rum med bad og teknikrum.

Boligens hjerte er opholdsmiljøet, der byder på masser af lys og luft. Snedkerkøkkenet er stilrent med hvide, grebsfrie elementer og massive egetræsbordplader, og ved køkkenøen kan børnene lave lektier, mens I lægger sidste hånd på middagen. Komforten er i top med en Quooker, induktionskogezone samt en ovn med dampskud, en dampovn og en vakuumskuffe. Herfra er der adgang til et velindrettet viktualierum samt et stort og funktionelt bryggers, der er perfekt til teenagerens preparties.

De fire værelser og to badeværelser ligger tre og tre, og begge badeværelser prydes af Vola-armaturer.

Prikken over i’et sættes af udemiljøet, hvor der venter jer en sydvendt, lukket have og en vestvendt gårdhave, så I får optimale solforhold.

I bosætter jer for enden af en blind, rolig og meget børnevenlig vej, og herfra er I tæt på alle byens herligheder. Hasseris Bymidte er blot 300 meter væk, og for børnefamilien er der heller ikke langt til skoler, gymnasium, pasningstilbud og fritidsaktiviteter. Mølleparken og Aalborg Zoo er lige i nærheden, og endelig kan I let gå eller cykle til centrum, skov og fjord.

Er det jeres boligdrøm? Så kontakt os for en fremvisning eller nærmere information.

Platanvej 25,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 215 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00862 Byggeår 1960 / 2008 Energimærke C Plan 1 Grund 858 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg