fbpx
Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Sundby Brygge 3, 1. 20.,
9400 Nørresundby

Ejerlejlighed 112 m2 3 rum

Fantastisk ejerlejlighed med skøn terrasse få skridt fra fjorden

Her finder du en rummelig lejlighed i hjertet af Nørresundby tæt på havnefront og Aalborg centrum. Lejligheden har en velkomponeret, funktionel indretning, der udnytter pladsen til fulde, og den byder på store, åbne rum med et flot lysindfald. Udenfor får du en overdækket terrasse, og det lækre område har fantastiske omgivelser.

Den flotte bygning fra 2009 byder på en veldrevet beboerforening og et eminent fællesområde i gårdspladsen med en smuk fjordudsigt. Her skaber én stor, aflukket træterrasse et skønt og roligt opholdssted, hvor du desuden finder en aflåst cykelkælder, et stort, privat depotrum og en opvarmet parkeringskælder med en fast, privat plads og elevator op til fællesområdet.

Indenfor bliver du budt velkommen i entréen, hvorfra et lyst trægulv breder sig. Her kan du smide overtøjet, inden du træder ind i det store opholdsrum, som forener køkken, stue og spisestue i ét åbent rum. Det skaber en unik rumfornemmelse og et gennemgående flot lys. Det tosidede køkken har en elegant, funktionel udstråling med hvide, grebsfri elementer og grå bordplader. Du finder ligeledes et lækkert badeværelse med hvide vægfliser, mørkt gulv og væghængt toilet. Her er plads til vaskefaciliteter, mens terrazzobordpladen tilføjer et smukt islæt. Derudover byder lejligheden på to gode værelser, hvoraf det største har indbygget skab med masser af opbevaringsplads. Udenfor kan du nyde solen på den store, overdækkede og vestvendte træterrasse.

Fra adressen har du gåafstand til havnefronten og Skanseparken, og med Føtex lige under dig har du let adgang til handlemuligheder. En cykeltur over Fjordbroen tager dig til Aalborgs centrum på mindre end ti minutter, og du kommer hurtigt til både tog og lufthavn.

Ring for en fremvisning!

Sundby Brygge 3, 1. 20.,
9400 Nørresundby

Type Ejerlejlighed Boligareal 112 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 51-00084 Byggeår 2009 Energimærke b Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1550562205lobth1550562205@td1550562205
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Vi oplevede en professionel, troværdig og behagelig salgsproces, kan klart anbefales.

Asbjørn, Boligsælger

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Toft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, Boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, Boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, Boligkøber

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg