Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Tofthøjparken 20,
9280 Storvorde

Villa 152 m2 5 rum
Pris 2.898.000 kr

Familievilla med udsigt til Limfjorden

Drømmer I om at bosætte jeg nær naturrige omgivelser og samtidig have hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde? Så bør I se nærmere på denne villa på Tofthøjparken 20 i Storvorde.

Her er der tale om en villa der ude såvel som inde er opført i kvalitets materialer, og så er der tilmed gulvvarme i hele villaen. Ved ankomst parkeres bilen i carporten, og herefter kan I bevæge jer mod hoveddøren, som leder jer indenfor. Her kan I glæde jer over i alt fire værelser, der fordeler sig i en ideel voksenafdeling og et børneafsnit. Forældresoveværelset har indbygget skab og adgang til eget badeværelse med bruseniche. De resterende tre værelser har også skab, og så er de placeret nær det andet brusebadeværelse. Hjemmets samlingspunkt udgøres af køkken-alrummet, hvor middagen kan tilberedes i det nydelige Biga-køkken, mens resten af familien samles om spisebordet og deler ud af dagens oplevelser. Afslutningsvis indbyder den rummelige stue til afslappende stunder i sofagruppen, og så er der ligeledes et formidabelt lysindfald fra de mange, store vinduespartier herinde.

Ude får I fornøjelsen af en matrikel på 1.146 m2, der er nydeligt holdt med fliseareal, der let kan etableres med havemøbler. Her kan I sidde og beskue bede, buske og træer, og så er der gode rammer til lege og boldspil på plænen.

Slutteligt bosætter I jer i et dejligt og naturskønt område, som samtidig giver jer kort afstand til dagligdagens gøremål. I en radius af 850 meter når I til Tofthøjskolen, daginstitution og indkøb, hvilket får hverdagen til at glide lettere. Derudover kan I tage bilen og nemt komme til Aalborg, der bugner af butikker, spisesteder og specialforretninger.

Kontakt os for en fremvisning.

Tofthøjparken 20,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 152 m2
Værelser
5
Pris 2.898.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.471 kr Udbetaling 145.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00534 Byggeår 2000 Energimærke c Plan 1 Grund 1.146 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
hh@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg