Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Dagmarvej 5,
9280 Storvorde

Villa 152 m2 4 rum
Pris 2.398.000 kr

Familievilla med attraktiv beliggenhed i Storvorde

Storvorde er det perfekte valg for jer, som drømmer om at bo i et børnevenligt område med trygge stier, der fører til både skole, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Villaen ligger for enden af en lukket vej i et attraktivt kvarter, og den har både fjernvarme samt en familievenlig planløsning med tre gode værelser, et spisekøkken og en stor stue. Prikken over i’et er haven, hvor solens bane kan følges på terrasserne. Storvorde er en by med et rigt foreningsliv som er perfekt, til den aktive familie. Derud over er der kommunal tandpleje blot et stenkast fra Storvorde skole, så børnene selv kan tage turen til tandlægen.

Børnefamilien vil stortrives her, da I får tre værelser at fordele mellem jer. To af værelserne er placeret i en separat afdeling nær badeværelset, mens det største værelse udspringer af fordelingsgangen nær gæstetoilettet. Værelset udgør således et perfekt teenagerum, men I kan også nemt opsætte en skillevæg, hvis I har behov for at skabe et ekstra værelse.

Glæd jer til at samles den rummelige vinkelstue, hvor pejsen luner i den kolde årstid, mens terrassedørene forener jer med udemiljøet på et splitsekund om sommeren. Det bliver også dejligt at samles om madlavningen i køkkenet, hvor hverdagsretterne nydes ved spisebordet, og dagligvareindkøbene fragtes ind via bryggerset.

Udendørs venter den skønne, grønne have med en østvendt terrasse og en sydvendt terrasse, hvor I kan sidde i læ og nyde sommersolen.

I bosætter jer i et særdeles roligt kvarter tæt på alle byens herligheder. De mindste familiemedlemmer kan afleveres i daginstitution til fods, mens skolebørnene selv kan cykle afsted via stisystemerne. Der er også stier til fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder, ligesom I kan trave i skoven eller ved Limfjorden.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.

Dagmarvej 5,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 152 m2
Værelser
4
Pris 2.398.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.591 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00943 Byggeår 1978 Energimærke C Plan 1 Grund 899 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg