Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kalenderparken 32,
9270 Klarup

Villa 165 m2 5 rum
Pris 2.495.000 kr

Familievilla i Klarup med udsigt til fjorden

Velkommen til Kalenderparken 32 i Klarup nær Aalborg, hvor I finder denne dejlige familievilla, som ligger trygt på en lukket villavej ud til områdets stisystemer. Her får I et charmerende og velholdt murstenshus med et herligt kig til marker og udsigt til Limfjorden fra førstesalen.

Der er tale om en skøn bolig, som er løbende vedligeholdt. Badeværelserne blev renoveret i 2007, mens Vordingborg-køkkenet stod for tur i 2015. Eternittaget på hovedhuset er malet og fremtræder flot. Der er også lagt ekstra isolering i gavlene på øverste etage og energivenlige døre og vinduer, som begge er udført i hårdt træ. Endelig er belægningen på altanen ny og fin.

Når I ankommer til adressen, kan bilen trilles op til den nyere carport med to tilstødende rum – et redskabsrum og et frostfrit rum med klinkegulv og krybekælder. Indenfor mødes I af en rummelig entré, hvorfra hjemmets 165 m2 udfolder sig.

Førstesalen giver jer et praktisk depotrum, to gode værelser, et badeværelse og en indbydende sydvendt stue med direkte udgang til altanen. Tilbage i stueplan er der endnu et værelse samt et badeværelse. Hjertet i hjemmet er dog de pragtfulde opholdsrum. Det U-formede køkken har en stilren indretning med hvide fronter og en grå bordplade, og rundturen fuldendes med en stor stue, som uden tvivl bliver familiens foretrukne samlingspunkt. Udenfor kan I ydermere glæde jer over en ugeneret og nem have med en sydvestvendt terrasse.

Fra jeres nye hjem er har I kort til områdets legepladser og grønne arealer. Derudover er indkøbsmuligheder, skole og offentlig transport i nærheden, og selv Aalborgs midtby er kun en tyve minutters køretur væk.

Kan I se det for jer? Bestil en fremvisning.

Kalenderparken 32,
9270 Klarup

Type Villa Boligareal 165 m2
Værelser
5
Pris 2.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.482 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00436 Byggeår 1977 Energimærke c Plan 2 Grund 751 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1590782808lobth1590782808@kt1590782808
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg