Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nørholmsvej 155,
9000 Aalborg

Villa 106 m2 3 rum
Pris 1.495.000 kr

Familievenlig etplansvilla i dejlige omgivelser nær Hasseris

Hvis I er på udkig efter jeres nye hjem, hvor børnene trygt kan vokse op, så er denne etplansvilla værd at kigge nærmere på. Huset har en skøn beliggenhed ved Restrup Enge med udsigt til skov og åbne marker, og inden døre kan I se frem til en velløst grundplan, der står klar til at danne rammer om familielivet.

Villaen fik nyt tag i 2011, og badeværelset er renoveret i cirka 2015. Derudover kan I forvente et lyst miljø med trægulve, og der er gulvvarme i halvdelen af huset. Indenfor bliver I mødt af entréen, hvorfra I har adgang til det pæne badeværelse. Familiens sociale samlingssted er uden tvivl i stuen, hvor I snildt kan indrette jer med et middagsbord og komfortable møbler. På de kølige vinteraftenerne spreder varmen sig fra den stemningsfulde Morsø-brændeovn.

Det ensidede køkken fremstår i hvidt inventar, hvor køkkenremedierne har plads i de grebsfrie skuffer, så bordpladen holdes fri til de kulinariske udfoldelser. Her er der også rum til en mindre spisesektion til hverdagens hurtige måltider. Endelig kan I fordele jer over tre værelser, som alle er med faste skabe, og det ene har endda et ovenlysvindue.

Udenfor kan børnene muntre sig med leg i den hyggelige have, og havemøblerne kan stilles frem på den overdækkede terrasse fra 2018. I får også en garage til bilen, og der er endvidere masser af flot natur omkring ejendommen, så I er sikret en rolig og idyllisk atmosfære.

Bilen bringer jer til Hasseris på under fem minutter, og her finder I både indkøbsmuligheder, daginstitution og skole.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Nørholmsvej 155,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 106 m2
Værelser
3
Pris 1.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.299 kr Udbetaling 75.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00305 Byggeår 1961 / 2011 Energimærke c Plan 1 Grund 985 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
cb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg