Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Sønderbro 27, 2. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 76 m2 3 rum

Få tre altaner centralt i Aalborg nær Karolinelund

Med tre altaner får I mulighed for at forene livet i lejlighed med måltider under åben himmel og afslapning i sommersolen, ligesom nærheden til Karolinelund og Østre Anlæg fylder de varme måneder med koncerter og løbeture om søen. Samtidig kan I glæde jer over et flot hjem, som består af to værelser, stue, køkken, badeværelse og entré. Velkommen til Sønderbro 27.

I flytter til et dejligt kvarter, hvor Bogø Sandwich frister med takeaway, mens Fitness World får pulsen op efter en lang arbejdsdag. Der er indkøbsmuligheder nær jer både ved Færø Plads samt den nærliggende Føtex og Netto. Det tager heller ikke lang tid at nå Nytorv på cyklen, så alle midtbyens tilbud er indenfor rækkevidde. 150 meter fra ejendommen kan I stige på bussen og én kilometer fra jer ligger Kennedys Plads med togafgange. Har I børn findes både skole og pasningstilbud tæt på. Der er også gode parkeringsmuligheder ved ejendommen, hvis I har bil.

Lejligheden imponerer med lyse plankegulve og et moderne køkken med fliser i subway-stil på væggen, der straks sender tankerne mod newyorker-lejligheder. Som bonus er der også plads til en vaskemaskine i køkkenet. Stuen har en af de tre altaner tilknyttet, så I kan lukke op og lade de varme briser strømme ind. Endelig er der to værelser, som begge har altaner, der giver jer flere herlige bonuskvadratmeter i det fri. I flisebadeværelset er pladsen udnyttet fuldt ud med blandt andet en bruseløsning.

Ved ejendommen findes grønne fællesarealer, så her kan I også slå jer ned, når sommersolen trækker jer udendørs.
En lejlighed med mange højdepunkter, som vi står klar til at vise frem for jer.

Sønderbro 27, 2. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 76 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00637 Byggeår 1942 Energimærke E Plan 1

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
hh@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg