Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Læsøgade 7, 3. TV.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 59 m2 2 rum
Pris 1.248.000 kr

Få en attraktiv hjemmebase i Øgadekvarteret

I Øgadekvarteret hersker den skønneste stemning, der forstærkes yderligere når I træder ind i Østre Anlægs flotte omgivelser eller sætter kursen mod Aalborgs mange caféer, specialbutikker eller måske Jomfru Ane Gade. Alt sammen er indenfor rækkevidde, når I flytter ind i denne nydelige toværelses lejlighed, der ligger i en flot ejendom, som har nyere vinduer og fået renoveret facaden. Bag ejendommen er et fantastisk gårdmiljø, og så kan I se frem til en god ejerforening.

Et andet højdepunkt er badeværelset fra 2021, der har en moderne fremtoning med væghængt toilet og spejl med integreret lys. I gang, stue og værelse er der trægulve, og både opholdsrum samt soverummet har attraktive størrelser, der også gør lejligheden delevenlig. Endelig er der køkkenet med overskabe, som giver ekstra opbevaringsplads, og så er der opvaskemaskine, så hverdagen glider let.

I kælderen får I adgang til et fælles vaskerum og tørrerum, ligesom der både er et rum hernede og på loftet til ekstra opbevaring. Der er desuden cykelparkering i både kælderen og fællesgården, som er virkelig flot med bordbænkesæt, der kommer i spil, når vennerne kigger forbi til et godt glas vin på de lune sommeraftener.

I kan dog også vælge at mødes ved søen i Østre Anlæg eller slå jer ned langs havnefronten, der summer af liv på varme dage, hvor også kulturtilbuddene i Karolinelund frister. Alt i alt giver den centrale placering jer gå- og cykelafstand til midtbyens mange tilbud, ligesom det er let at cykle mod AAU eller stige på bussen, når turen går til City Syd. Når køleskabet skal fyldes, er der ligeledes en bred palet af muligheder, og den første møder I efter bare 250 meter, så det bliver ikke meget nemmere.

Vil I bo centralt, men stadig tilbagetrukket – så kom ud og kig!

Læsøgade 7, 3. TV.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 59 m2
Værelser
2
Pris 1.248.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.012 kr Udbetaling 65.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00743 Byggeår 1946 Energimærke C Plan 1

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
ce@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg