Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Ferskenvej 63,
9000 Aalborg

Villa 219 m2 5 rum
Pris 7.395.000 kr

Få både en attraktiv bolig og en sublim beliggenhed

En perfekt blanding af byliv og natur venter jer i Hasseris, hvor jeres hverdag kommer til at udspille sig i en moderne villa fra 2021. Boligen er indrettet med præcis den mængde af komfort og geniale løsninger, som børnefamilien ønsker, for her er både et lækkert køkken-alrum, forældresuite med walk-in-closet og badeværelse samt tre ekstra værelser, så der også er plads til hjemmekontoret. Udenfor står en lukket have med en hyggelig terrasse mod sydvest klar til sommerdagene.

Beliggenheden kan det hele, for I er nær naturstierne til Hasseris Bugten, ligesom skoven og kridtgraven kan blive en flot kulisse for de friske løbeture. Børnene sender I afsted på cyklen, og der er både Gl. Hasseris Skole og bydelens attraktive gymnasium i nærheden. De mindste kan afleveres til fods, og når I skal handle ind er der et godt udvalg af dagligvarebutikker. Turen til Aalborg centrum kan tilbagelægges på cyklen, og ellers er der gode busforbindelser i området.

Huset har fjernvarme og gulvvarme, og interiøret er Svanes velkendte kvalitet, ligesom der er sørget for masser af hverdagsluksus med alt fra Quooker i køkkenet til regnbrusere og badekar.

Indretningen med køkken-alrummet som kerne i hjemmet opfordrer til samvær, og både herfra samt fra den tilstødende stue kan I tilgå terrassen. Køkkenet med den store, smukke ø, der har en keramisk bordplade er også forbundet med et viktualierum og bryggerset, der leder til garagen. Forældreafdelingen har et lækkert walk-in-closet og badeværelset med både kar og brus, så I får jeres eget private wellness-rum. Modsat i huset er der endnu et badeværelse og hele tre værelser samt en garderobe.

Haven er nem og lige til. Her er plads til legende børn, og med den solrige terrasse kan I snildt dække op til fødselsdagsgæsterne i solen. Området er desuden meget børnevenligt, hvilket understreges af fodboldbanen tæt på.

Ferskenvej 63,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 219 m2
Værelser
5
Pris 7.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.349 kr Udbetaling 370.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00941 Byggeår 2021 Energimærke A2015 Plan 1 Grund 784 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg