Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nørholmsvej 247,
9000 Aalborg

Villa 110 m2 3 rum
Pris 1.395.000 kr

Etplansvilla med udsigt til marker. Blot 10 minutter fra Aalborg C

I Restrup Enge syv kilometer vest for Aalborg Centrum udbydes nu denne nydelige etplansvilla, der ligger skønt omgivet af marker og skov. Boligen rummer tre værelser samt en fin stue, og ude venter en dejlig have med en solrig terrasse.

Den røde murstensvilla er opført i 1964 og breder sig over 110 kvadratmeter. Hertil følger en overdækket carport og en garage, som er delt i to – det ene rum kan benyttes til opbevaring, mens det andet udgør et værksted, hvor I kan udfolde jeres gør-det-selv-projekter.

Indvendigt fremstår villaen velholdt, og hjerterummet er stuen, hvor I kan nyde udsigten til haven gennem et stort vinduesparti. Via en dobbeltdør når I Invita-køkkenet, der prydes af hvide fronter og en flot bordplade i massivt træ. I kan desuden indrette en spisekrog, hvor I let serverer hverdagsmåltiderne.

De tre værelser ligger i samme afdeling som badeværelset, der er udført med klassiske, hvide klinker. Her kan I fylde badekarret med varmt vand og tage et afslappende bad efter en lang dag. Dertil følger et bryggers med vaskefaciliteter og god bordplads, hvor vasketøjet kan lægges pænt sammen.

Den lukkede baghave grænser op mod en stille vej og marker. Haven er anlagt med en græsplæne, et birketræ, et æbletræ samt to højbede. Dejligst er den sydvestvendte træterrasse, der er halvt overdækket og smyger sig langs to af villaens sider. Her kan I nyde mange solskinstimer og invitere venner til grillhygge. I får også to skure, hvor haveredskaberne kan gemmes ad vejen.

Fire kilometer vest for Restrup Enge ligger landsbyen Nørholm med skoletilbud og en lokal købmand. Skal I handle ind til en større middag, kan I på ti minutter i bil køre til Hasseris, der har mange gode indkøbsmuligheder. Mod nord ligger Limfjorden, der indbyder til gåture langs vandet.

Kontakt os for en fremvisning.

Nørholmsvej 247,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 110 m2
Værelser
3
Pris 1.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.535 kr Udbetaling 70.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00413 Byggeår 1964 / 1987 Energimærke d Plan 1 Grund 850 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1594395829lobth1594395829@bc1594395829
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg