Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Mirabellevej 5,
9000 Aalborg

Villa 112 m2 4 rum
Pris 2.595.000 kr

Villa med højloftet kælder og skøn have

På Mirabellevej 5 kommer du til at bo på en attraktiv beliggenhed i Vejgaard. Det er et lukket vænge i et børnevenligt kvarter med daginstitution og skole i gåafstand. Huset byder på 196 etagekvadratmeter og en skøn have.

Villaen er opført i røde mursten, der matcher garagen, og fremstår charmerende med en nydelig og velholdt forhave. Flisebelagt indkørsel og gangsti fører op til ejendommen, og dertil cykelskur.

Kom indenfor i stueplan med tre fine værelser og en rummelig, sydvendt stue, der kan indrettes med spiseafdeling og sofahjørne. I køkkenet er der god arbejds- og skabsplads, samt mulighed for et lille spisebord. Det gulvopvarmede badeværelse er opført i hvide klinker og har muret bruseniche og bordplade med indstøbt vask. Kælderen byder på et bryggers med vaskefaciliteter, et toilet og fire disponible rum med mange anvendelsesmuligheder.

Omkranset af hæk finder du en idyllisk have med smukke, velholdte kanter og bede hele vejen rundt. Indgangen til en ophævet fliseterrasse er markeret med en flot kristtjørn, og på den anden terrasse, tæt ved huset, kommer aftensolen. Dertil kommer haven med en charmerende udendørs pejs.

For børnefamilien er beliggenheden helt fantastisk med daginstitution, skole, idrætsfaciliteter, offentlig transport og indkøbsmuligheder tæt på. Limfjorden og Østre Havn er en blot en kort cykeltur væk, og i bil har du kun halvanden kilometer til motorvejsnettet.

Leder du og din familie efter en rummelig villa med en meget velholdt have tæt på alt, hvad I skal bruge i hverdagen, så ring og bestil en henvisning.

Mirabellevej 5,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 112 m2
Værelser
4
Pris 2.595.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.265 kr Udbetaling 130.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00051 Byggeår 1962 / 1978 Energimærke e Plan 2 Kælder 84 m² Grund 591 m²

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1586451801lobth1586451801@bak1586451801
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg