Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Gertrud Rasks Vej 184,
9210 Aalborg SØ

Rækkehus 116 m2 5 rum

Et rækkehus for hele familien

Kun få kilometer syd for Aalborg ligger dette nydelige rækkehus i Gug, der er helt perfekt til jer, som drømmer om børnevenlige rammer med plads til både store og små. Her er der gode forudsætninger for at lade familielivet blomstre – i en bydel, hvor skole, indkøb og dagtilbud synes at foreligge lige uden for hoveddøren.

Det er en lys og indbydende atmosfære, der kendetegner den solgule ejendom fra 1975. Opholdsmiljøets parketgulve er malet hvide for en øget rumfornemmelse, og i loftet bringer en fritlagt bjælkestruktrur kant og personlighed ind i indretningen. Et sydvendt glasparti breder sig i hele rummets bredde, og det er ikke svært at forestille sig, hvordan lysindfaldet lægger sig som et gyldent tæppe over både spiseafdelingen og det bløde sofamøblement. Det åbne rumforløb lader tilmed solen strømme helt ind køkkenet fra 2017, hvor den tynde bordplade i den grad er et særkende for den stilrene og stringente stil. Emfanget er holdt i samme hvide farve som elementerne, og så er alle hårde hvidevarer fra Siemens – der er endda både Quooker, induktionskogezone, pyrolyseovn og integreret kaffemaskine.

Stueplanet byder endvidere på et bryggers og et gæstetoilettet, mens en vindeltrappe leder op til soveafdelingens tre værelser. Det er også her, at I finder badeværelset med kar, der er moderniseret i 2015.

Terrassen fungerer som en udvidelse af boligarealet i sommerhalvåret, hvor det gør sig som et fantastisk udemiljø med plads til hyggelige stunder. Plænen grænser op til høje træer, og som man sidder der med en kølig drink i hånden, er roen og naturen i særdeleshed til at tage og føle på. Skal der mere luft under vingerne, kan børnene tillige bygge huler i det nærliggende læbælte, ligesom der ikke er langt til legepladser og fodboldfaciliteter.

Velkommen til Gertrud Rasks Vej 184!

Gertrud Rasks Vej 184,
9210 Aalborg SØ

Type Rækkehus Boligareal 116 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00509 Byggeår 1975 Energimærke c Plan 2 Grund 210 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1597327627lobth1597327627@td1597327627
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg