Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nørholmsvej 59,
9000 Aalborg

Villa 129 m2 4 rum
Pris 3.495.000 kr

Et hjem skræddersyet til den travle hverdag

Drømmen om en flot villa går i opfyldelse i Hasseris. Her får I nemlig en bolig i halvandet plan, der fordeler kvadratmeterne helt optimalt til livet som børnefamilie. Det hele fuldendes af en nem have.

Udefra præsenterer ejendommen sig nydeligt med en hvid facade. I parkerer bilen i garagen, mens skuret i forlængelse kan rumme cykler, plæneklipper og haveredskaber.

Indenfor bemærker I straks BerryAlloc-gulvet, der er perfekt til hverdagens aktiviteter. I kan derfor trygt lade små medlemmer af husstanden lege med biler, dukkevogne eller stabler af klodser på det slidstærke, opvarmede gulv. Takket være den åbne planløsningen kan I desuden følge de yngstes udfoldelser i stuen, mens I selv laver mad omgivet af stilrene, hvide fronter i Aubo-køkkenet fra 2021.

Stueetagen rummer også en udestue og tre disponible rum foruden et bryggers og et badeværelse. De to sidstnævnte er fra 2021 og Aubo-designet går igen med en gennemført, rød tråd. Det gælder også i badeværelset på første sal, hvor I endda får et disponibelt rum i direkte forbindelse. Har I ældre børn i huset, bliver de glade for overetagens tre værelser, hvor de kan lukke døren for eventuelle småsøskende, når der kommer legekammerater forbi.

Udenfor finder I en have, som er let at vedligeholde, hvilket afgiver ekstra tid til afslapning på terrassen. Plænen kan dog også tjene som et blankt lærred til jer med grønne fingre, hvis I ønsker forskellige sektioner med farverige blomster.

Tilbage er kun at fremhæve nærmiljøet, der bringer jer helt tæt på naturen med en sø over for huset, hvor I fra broen kan stå og fiske. I får også glæde af stier til gåture eller løb, hvor I bliver ført helt ned til fjorden. Endelig er der gåafstand til daginstitution, bus og skole, mens indkøb nås på cykel.

Nørholmsvej 59,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 129 m2
Værelser
4
Pris 3.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.699 kr Udbetaling 175.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00613 Byggeår 1930 / 1962 Energimærke D Plan 2 Grund 1.094 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1634365901lobth1634365901@td1634365901
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg