Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vinkel Alle 4,
9000 Aalborg

Villa 286 m2 10 rum
Pris 7.575.000 kr

Herskabsvilla i Indre Hasseris med udsigt til Aalborgtårnet

Fra tagtoppen af et UNIKT LIEBHAVERI i Indre Hasseris, galer og skuer vejrhanen op mod Aalborgtårnet og Mølleparken. Velkommen til en enestående drømmebolig udover det sædvanlige, som tilfredsstiller selv den kræsne købers ønsker og behov. Her mødes den oprindelige fordums pragt i smuk respektfuld harmoni med det nye, og her er plads til selv den store familie. Det anes allerede ved første øjekast, at den velholdte smukke villa er noget for sig. Det ses således på de mange herskabelige detaljer indendørs, hvor der er oprindelige træpaneler, karnap og høje stuklofter.

Beliggenheden er et fredfyldt åndehul og samtidig meget bynært – med blot 10 minutters gang til Aalborg City, havnemiljøet, skoler, daginstitutioner og naturskønne områder.

Stueetagen har et unikt lysindfald fra alle vinkler, og de lyse brede Dinesen Douglas gulve skaber en flot sammenhæng mellem den højloftede stue, veranda og køkken-alrummet. Det rummelige ovale højglans køkken, med den smukke grå Corian bordplade og bar – er hjerterummet i villaen, hvor der er plads til, at samle familie og venner. Køkkenet er veludstyret med en hvidevarevæg, og hvis det regner, er der indvendig grill. Kort sagt, her kan l legende let fremtrylle velsmagende mad, som nydes med udsigt til Aalborgtårnet. Hyggestunder i stuen på kolde dage, er heller ingen mangelvare, når der tændes op i den eksklusive Scan brændeovn/pejs. I stueplan finder I endvidere to gode værelser samt et badeværelse.

En smuk gammel trappe fører op til første sal, hvor der heller ikke er slækket på den gennemførte æstetik og nydelse. Her er nemlig et wellness badeværelse med rainshower og dobbelt badekar – en suite med forældresoveværelset, selvfølgelig. Førstesalen rummer endvidere en skøn stue, hvorfra der er udgang til en østvendt balkon, hvor morgenkaffen kan nydes med et kig til Budolfis smukke kirketårn i midtbyen. Hertil to yderligere værelser og et stort repos.

Villaens kælder er indrettet med tre gode rum, og byder på et hav af muligheder – her er bl.a. plads til at en au pair kan få sin egen afdeling.

Udendørs kan I se frem til en niveauforskudt have, der med solrige kroge og en skøn plæne, både indbyder til afslapning og leg. Til de grønne fingre er der både køkkenhave og drivhus. Bagved er der en gårdsplads, med plads til to biler.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne enestående herskabsvilla.

Vinkel Alle 4,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 286 m2
Værelser
10
Pris 7.575.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.887 kr Udbetaling 380.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00635 Byggeår 1907 Energimærke c Plan 3 Kælder 133 m² Grund 778 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
dt@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg