Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Søndervangsvej 45,
9000 Aalborg

Rækkehus 116 m2 5 rum

Enderækkehuset hvor I kan sætte jeres helt eget præg

Tag med til Vejgaard, hvor dette enderækkehus befinder sig. Her får I chancen for at overtage to fulde plan, der tilmed rummer en god planløsning, som I kan tilpasse efter behov. Drømmen om køkken-alrum og stue i åbent opholdsmiljø kan dermed realiseres her, mens I samtidigt får udgang til hyggelige udearealer til afslapning.

Udefra ankommer I til en gulstensejendom med røde vinduesrammer og rødbrune murstensdetaljer. Indenfor kan I bevæge jer til køkkenet, der er opført i en vinkelform. Det er muligt at arrangere en spisesektion til hverdagens hurtige måltider, mens den mere formelle afdeling til gæster kan få plads i stuen. De to rum deler desuden væg, så det er nemt at forestille sig, hvordan de to rum kan bindes sammen. Gør I det, bliver det nødvendigt med et nyt køkken, hvor grebsfrie, hvide fronter til gengæld vil sørge for at give jeres hjerterum et helt andet udtryk. Bemærk desuden, at det lille depot samtidigt kan gøres til jeres viktualierum.

Første sal huser fire værelser, hvor store som små let finder sig til rette. Placeret i midten af disse ligger et badeværelse og et separat toilet. Igen er der potentiale til ændringer. Hvis I har mod på flere renoveringer, kan I derfor kombinere vådrummene. Selvfølgelig kan I også beholde dem præcis, som de er, hvilket er praktisk i hverdagen som børnefamilie.

Sommeren bliver uden tvivl tilbragt på én af terrasserne, der fordeler sig både foran og bagved huset. Sidstnævnte forlænges af en mindre plæne og lidt bevoksning, der giver råderum til de grønne fingre. Det hele omkranses af en hæk, og på den anden side af den byder fællesarealerne blandt andet på lege- og bålplads. Begiver I jer længere væk, møder I både busforbindelse, daginstitution, skole, indkøb og idrætsfaciliteter inden for gåafstand.

Søndervangsvej 45,
9000 Aalborg

Type Rækkehus Boligareal 116 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00645 Byggeår 1966 Energimærke C Plan 2 Kælder 8 m² Grund 149 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1627649355lobth1627649355@hh1627649355
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg