Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Thomas Kingos Vej 43,
9000 Aalborg

Rækkehus 141 m2 5 rum

Enderækkehus med pragtfuld gårdhave tæt på centrum

I et roligt kvarter i Vejgaard ligger dette velholdte enderækkehus, hvor børnefamilien får de ideelle rammer om hverdagen. Her er der ikke langt til hverken skole, supermarked elle daginstitution, mens selve boligen fordeler sig over en veludnyttet planløsning med fire værelser. Udenfor venter den dejligste gårdhave, hvor man kan sidde helt privat og nyde tilværelsen, når dagen går på hæld.

Gulstensejendommen er opført i 1974 og strækker sig over et indbydende stueplan og en spændende førstesal. Førstesalen rummer tre fine værelser, hvoraf det største har eget walk-in-closet, som ydermere leder videre til en kæmpe skunk. Heroppe findes endvidere et velholdt badeværelse, der er indrettet med badekar, bruseniche og vaskefaciliteter for ikke at glemme gulvvarme.

Den smukke svungne trappe fører ned til hallen, der præsenterer sig med træloft og et flot parketgulv. Det samme gulv breder sig til dagligstuen, der fremstår lys og indbydende med glaspartier i begge ender. I 2016 kom der nyt vinduesparti i stuen.

Køkkenet smyger sig i en vinkelform, hvilket giver plads til et lille spiseafsnit, hvor man kan nyde en hurtig frokost. Foruden endnu et værelse byder stueplan også på et gæstetoilet, der har samme fine gulvklinker som badeværelset.

Gårdhaven er helt sin egen, og den udgør en solrig oase hele eftermiddagen, mens den overdækkede del sikrer, at man kan sidde i ly for alskens vejr. Baghaven er ligeledes en fryd med stedsegrønt, stauder og et godt beplantet rækværk.

I 2013 blev der lagt nye fliser over det hele inklusive gårdhaven og indkørslen, ligesom man året efter fik ny varmvandsbeholder. I samme ombæring bør det nævnes, at man i 2015 fik sat fordøren og terrassedøren i stand såvel som man opgraderede med nye vindskeder og en murkrone i zink.

Nabolaget er karakteriseret ved en rolig atmosfære og venlige naboer, og i løbet af året arrangeres der blandt andet fastelavn og en fælles havedag.

Thomas Kingos Vej 43,
9000 Aalborg

Type Rækkehus Boligareal 141 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 52-00285 Byggeår 1974 Energimærke b Plan 2 Grund 292 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1566570742lobth1566570742@hh1566570742
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg