Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Olymposvej 1,
9270 Klarup

Rækkehus 104 m2 5 rum

Enderækkehus med fire værelser i Klarup

Drømmer I om et pænt hjem med plads til hele familien og en børnevenlig beliggenhed tæt ved Aalborg? Så velkommen på Olymposvej 1 i Klarup – her får I et 104 kvadratmeter stort rækkehus med stisystem til daginstitution og skole.

Jeres nye hjem fordeler sig over halvandet plan, og på førstesalen venter fire gode værelser med charmerende skråvægge og et dejligt lysindfald fra tagvinduerne. Etagen byder samtidig på et gedigent badeværelse med et lækkert badekar, der helt sikkert bliver et hit hos familiens yngste.

Nedenunder i stueplan finder I en hyggelig stue med trappe til førstesalen og brede vinduer, som gavmildt lukker sollyset indenfor, og døren giver adgang til haven. Fra stuen kan I gå direkte ud i køkkenet-alrummet, der præsenterer sig flot med et vinkelkøkken og et smart, sort gulv samt udgang til terrassen. Her er snildt plads til en spisesektion, hvor hele familien samles om morgenmaden, mens der lægges planer for dagen. Yderligere kan boligen bryste sig af et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og et toilet.

Det er desuden værd at nævne, at der i 2013 er lavet nye lofter og gulve, anlagt terrasse og have samt isat nye Velux-skråvinduer på førstesalen. I 2016 har man renoveret bryggers og køkkenet har fået ny induktionskogeplade samt emhætte, ligesom opvaskemaskinen er udskiftet i 2015.

I får en skøn have med en flisebelagt forhave med rum til et cafésæt, og bag huset gemmer sig endnu en terrasse samt en græsplæne til leg og udendørsaktiviteter.

Nærområdet byder på en legeplads, ligesom I får alle hverdagens nødvendigheder som skole, daginstitution og indkøbsmuligheder inden for gåafstand. I har også nem adgang til Aalborg, hvor I finder alt fra delikate caféer ved havnefronten, kulturtilbud, uddannelsesinstitutioner og masser af spændende butikker.

Er det jeres drømmebolig? Book en fremvisning!

Olymposvej 1,
9270 Klarup

Type Rækkehus Boligareal 104 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00228 Byggeår 1976 Energimærke b Plan 2 Grund 263 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1580167020lobth1580167020@kt1580167020
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg