Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Brahmsvej 72,
9200 Aalborg SV

Villa 274 m2 5 rum
Pris 4.195.000 kr

Unik udsigtsvillai Frejlev med mulighed for hestehold

Denne nydelige villa i Frejlev præsenterer sig med en flot udsigt over Hasseris Enge samt en planløsning, der giver familien masser af plads at boltre sig på. Beliggenheden kan der heller ikke sættes en finger på – velkommen til Brahmsvej 72!

Fra facaden tager boligen sig godt ud med hvidmalet murværk og et mørkt tag, og som I træder inden døre, mødes I først af en entré, der leder jer direkte ind i det imponerende alrum med åben forbindelse til førstesalen. Køkkenet fremstår med hvide fronter og en massiv træbordplade, der på fornemmeste vis korresponderer med det øvrige udtryk, og herfra nydes den fine udsigt i fulde drag.

Alrummet kan nemt indrettes med en spisesektion og tjener samtidig som bindeled til bryggerset, et viktualierum, et badeværelse med brus samt tre værelser, hvoraf det ene er det oplagte forældresoveværelse med tilhørende walk-in-closet og badeværelse. I hele underetagen er der gulvvarme, og planet afrundes af dagligstuen, mens førstesalen indeholder endnu en rummelig stue samt to værelser, hvor eksempelvis teenagere kan indrette sig.

Uden døre har I en grund på hele 7.133 kvadratmeter, hvor en betragtelig andel er allokeret til havens græsplæne. På villaens sydside er der etableret et terrasseareal, mens endnu en terrasse er placeret i baghaven. På grunden finder I endvidere et godt udhus, der for nuværende fungerer som multirum. Der er endvidere givet dispensation til hestehold (to heste) på ejendommen.

I bosætter jer med udsigt til naturen, men har til stadighed korte afstande til hverdagens gøremål. Inden for en radius af én kilometer kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb. Naboerne er typisk børnefamilier.

Kontakt os for en fremvisning.

Brahmsvej 72,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 274 m2
Værelser
5
Pris 4.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.506 kr Udbetaling 210.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00363 Byggeår 2002 Energimærke b Plan 1 Grund 7.133 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1586454040lobth1586454040@bc1586454040
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg