Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Alfavej 16,
9000 Aalborg

Villa 184 m2 6 rum
Pris 4.495.000 kr

En af Mølholms flotteste villaer – Gennemgribende moderniseret i 2016

Velkommen til denne moderne villa beliggende i det attraktive Mølholm, hvor du bor lige midt imellem Hasseris og Lystbådehavnen. Området er efterspurgt af de mange børnefamilier, der nyder godt af det veletableret stisystem, legepladserne og de mange grønne arealer. I befinder jer kun få minutters gang til Kridtgraven med rekreative områder og løbestier, mens indkøb i Hasseris Bymidte kan nås på 5 minutter i bil.

Straks fra vejen lægger du mærke til villaens gennemførte stil med flotte hvide facader, der elegant matcher det sorte tag. Indenfor er stilen ligeledes særdeles gennemført med skønne hvide lofter, flotte gulve og top-moderne køkken og badeværelser. Det store køkken/alrum er hjertet i huset – det er her familien samles omkring madlavningen, mens langbordet giver plads til at samle familie og venner. Der er ekstra gode hvidevarer og masser af skabsplads. Fra alrummet er der udgang til skøn solrig terrasse og åben forbindelse til den store opholdsstue. Stuen er indrettet med læsekrog eller legehjørne, mens brændeovnen skaber hygge i TV-stuen.

Der er hele 4 skønne værelser til børnene, der har masser af plads og eget badeværelse. Det nye badeværelse er indrettet med flotte klinker, stor bruseniche og elegant bordarrangement.

Villaen er endvidere indrettet med en skøn voksenafdeling – her finder I et stort soveværelse på hele 25 m². Pladsen er brugt til ekstra mange skabe, så der er næsten 9 meter skabsvæg. Endvidere har voksenafdelingen sit eget badeværelse med smukke klinker og stor bruseniche.

Haven vender helt perfekt, idet der mod vejen er præsentabel forhave med ekstra bred indkørsel og stor integreret garage. Den private del af haven vender mod syd og vest, således der er rigelig sol og masser af plads til hygge på den store terrasse. Til det praktiske er der indrettet stort skur med indgang fra både for- og baghave.

Alfavej 16,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 184 m2
Værelser
6
Pris 4.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.623 kr Udbetaling 225.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00353 Byggeår 1986 / 2015 Energimærke c Plan 1 Grund 738 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1593825399lobth1593825399@bk1593825399
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg