Kort
Galleri
Fuld skærm

Jagtvej 16,
9000 Aalborg

Villa 88 m2 3 rum
Pris 5.495.000 kr

Elegant og smuk villa på 176 etagemeter

Drømmer du om at bo midt i Indre Hasseris og ønsker en bolig i top-kvalitet?

Villaen er beliggende lige midt i Indre Hasseris, hvor Jagtvej er en de små charmerende sidevej. Her ligger de smukke villaer side om side, mens de flotte træer og grønne haver bibringer den karakteristiske atmosfære fra den gamle “Villaby”. Fra Jagtvej er der blot få minutter på cyklen til Klostermarksskolen eller Stolpedalsskolen, der er to af området bedste skoler. Der endda er blot 8 minutters gang til indkøb eller café-besøg i Hasseris Bymidte, mens den mange grønne områder i Mølleparken og Kridtgraven stort set ligger uden for døren.

Fra vejen leder den hyggelige havegang til den smukke hoveddør. Boligen er på i alt 176 etagemeter og byder på 88 m2 i stueplan samt 88 m2 kælder i boligstandard. Villaens skønne stemning og gennemførte renovering mærkes straks du træder indenfor. Det elegante køkken og smukke badeværelse passer perfekt til Bungalow-stilen. Der er lagt vægt på stilrene detaljer. Indretningen er perfekt med 2 store og åbne stuer, der indrettet med læsehjørne ved væg-til-væg reolen. Der er åben forbindelse til den flotte spisestue, hvor du kan samle alle gæsterne. Herfra er der igen delvis åben forbindelse det eksklusive køkken. Fra både stuerne og køkkenet er der udgang til de skønne terrasser.

Til forældrene er der soveafdeling med stort soveværelse og indgang til et nydeligt badeværelse. Badeværelset er lige så gennemført som køkkenet – og igen er der kælet for alle detaljerne.

Underetagen byder på en elegant trappe ned til den højtloftede kælder. Kælderen fremstår nyindrettet efter gennemgribende renovering hvor der er etableret gulvvarme. Kvaliteten er som i resten af huset i top. Sælger har indrettet nyt elegant badeværelse og ekstra stort bryggers. Der er 3 store disponible rum på 11-12 m². Værelserne er ikke godkendt til overnatning etc., men standarden er høj med bl.a. 2,2 m loftshøjde, gulvvarme og flot lysindfald. Etagen har også egen udgang til haven.

Haven er privat og med flere skønne terrasser og står flot og præsentabel.

Skal denne luksuriøse Bungalow være dit kommende hjem? Så kontakt os allerede idag for en fremvisning!

Jagtvej 16,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 88 m2
Værelser
3
Pris 5.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.418 kr Udbetaling 275.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00892 Byggeår 1937 Energimærke C Plan 2 Kælder 88 m² Grund 616 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg