Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

M.A. Schultz Vej 16,
9000 Aalborg

Villa 216 m2 7 rum
Pris 11.995.000 kr

Ekstravagant patriciervilla med udsigt til Limfjorden

Unik er blot ét af ordene, som bruges til at beskrive denne ekstravagante, italienskinspirerede patriciervilla, der meget vel kan være den flotteste i Hasseris. Huset er istandsat over tid og toner frem på en fænomenal, højtbeliggende placering, hvilket sikrer en uovertruffen udsigt i alle retninger. Mod vest kan I se over Egholm, og mod øst kan I beundre vuet til Limfjorden og spiret på Budolfi Kirke midt i byen.

Ét af trumfkortene er uden tvivl den attraktive beliggenhed øverst på en blind vej. Her er I både tæt på alle hverdagens faciliteter og byens mange kulturelle tilbud, men også ugenert og i harmoni med naturen.

Herudover kan I se frem til et hjem fyldt af lys, kvalitetsmaterialer og plads med hele 270 etagemeter. Tilmed har I hele seks forskudte og solrige terrasser med et smukt udsyn samt en plan og vedligeholdelsesfri have – for ikke at nævne muligheden for at opføre et fantastisk underjordisk garage- og kælderanlæg på 315 m2, der allerede er tegnet af arkitekt Morell.

Den majestrætiske ejendom imponerer ved første øjekast og har et enormt trappeparti, der er flankeret af et hvidt murstensrækværk med balustrade. Farven matcher husets pudsede facade med sort tag og flotte vinduespartier.

I træder ind i en hall, der fører jer til en større herskabelig stue med karnap og massivt Merbau-gulv, der desuden er at finde i størstedelen af boligen. Gennem de franske døre møder I spisestuen med et gulv af indfarvet moseeg. Den sorte nuance passer perfekt til det mørke granitgulv i køkken-alrummet, som spisestuen er i åben forbindelse med. Rumas-køkkenet fremtræder nydeligt med elementer af kirsebær – også på kogeøen, og det har udgang til en ugeneret terrasse. Stueplanet afrundes med et pænt gæstetoilet. På førstesalen møder I tre skønne værelser, endnu et gæstetoilet samt et elegant Clair Blanc marmor badeværelse med et, ligesom her er udgang til den østvendte terrasse på 35 m2. Fortsætter I en etage op, venter der et lækkert værelse med blotlagte bjælker og frit udsyn til stjernehimlen.

Dertil råder hjemmet over en kælder med fire disponible rum og et vaskerum.

M.A. Schultz Vej 16,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 216 m2
Værelser
7
Pris 11.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.851 kr Udbetaling 600.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00388 Byggeår 1912 Energimærke d Plan 4 Kælder 60 m² Grund 852 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1590782557lobth1590782557@td1590782557
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg