Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Elektravej 19,
9210 Aalborg SØ

Villa 200 m2 6 rum

Eksklusivt funkishus tegnet af arkitektfirmaet Menzer & Kristensen

I den populære bydel Gug, finder man i en ny spændende udstykning dette flotte udstillingshus tegnet af arkitektfirmaet Menzer & Kristensen. Området er meget attraktivt for børnefamilier og der er kort afstand til en god skole, daginsitutioner, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Hele området bindes sammen af stisystemer i flot natur.

Huset er et flot og funktionelt funkishus i 2-plan med fladt tag og flotte lysegrå mursten fra Egernsund Tegl. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant og stilrent design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Af andre lækre detaljer kan nævnes eksklusivt glasværn på tagterrassen, trælameller og overdækket indgangsparti. Huset ligger på en såkaldt sokkelgrund og der vil således være begrænset havearbejde og udenomsarealer.

Husets flotte hall byder velkommen til et stort, flot og lyst hus, hvor den åbne og elegante ståltrappe med glasværn sikrer en fantstisk forbindelse mellem de 2 plan. I stueplan er der rig mulighed for leg og aktiviteter i multilrummet eller ro og fordybelse på ét af de 3 værelser. På 1. sal sørger de store glaspartier og den dejlige loftshøjde på ca. 280 cm for følelsen af rummelighed og velvære samt plads til både hygge, madlavning og leg i det store centrale køkken/alrum.

Huset byder på:
– 19 m2 carport, 12 m2 redskabsrum og 6 m2 overdækket indgang
– 3 børneværelser, funktionelt multirum samt kontor niche
– Store glaspartier og adgang fra alrummet til kontorgangen og videre til den lækre tagterrasse på 31 m2
– Adgang fra carport til stort bryggers med videre forbindelse til entre
– Dejlig loftshøjde på ca. 260 cm i stueplan og ca. 280 cm på 1. sal
– Indvendig rustik murstensvæg i Indian Summer Light
– Flot New Yorker dør ind til vinrummet fra køkken/alrum
– Lækkert stort walk-in i forbindelse med soveværelset
– Skønt depotrum i forbindelse med køkkenet
– Danfoss gulvvarme med trådløs styring for optimal varmekomfort

Her er tale om et hus, der skal ses og opleves – glæd jer!

Elektravej 19,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 200 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00200 Byggeår 2019 Energimærke a Plan 2 Grund 230 m²

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1594402277lobth1594402277@bc1594402277
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg