Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vesterbro 19, 4. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 98 m2 4 rum
Pris 2.295.000 kr

Eksklusiv citylejlighed med unikke detaljer

Lejligheden på Vesterbro i Aalborg bringer jer tæt på bylivets muligheder og grønne områder. Her får I eksklusive detaljer og en godt udnyttet planløsning. Med blot ti minutters gang til Aalborg Station og gågaden er der altid mulighed for at finde kulturelle oplevelser eller besøge stemningsfulde caféer.

Udefra bliver I mødt af den røde murstensbygning fra 1939, og på fjerde sal er lejligheden placeret. Planløsningen er optimalt udformet, da etagen ovenover lejligheden også hører med til boligen. I får derfor en lejlighed i to plan uden overboer med udsigt til Aalborgtårnet.

I underetagen har I ikke mindre end to altaner, køkken-alrum og badeværelse. Køkkenet fra 2017 byder på kvalitet og lækre designvalg, og der findes ikke et andet køkken magen til dette fra Hanstholm. Skuffer og skabsfronter er af massivt egetræ, bordpladerne er lavet af sort marmor, og ovnen og induktionskogezonen er fra Gaggenau. Fra køkkenet er der også udgang til den vestvendte altan, som har dejligt med aftensol. I åben forbindelse med køkkenet kommer spisestuen, hvor der er plads til at invitere vennerne forbi til en middag.

I stuen finder I lyse fyrretræsgulve, en god lofthøjde og udgang til den østvendte altan, hvor der er plads til at nyde morgenkaffen. De lyse fyrretræsgulve er gennemgående for underetagen med undtagelse af badeværelset, hvor der er gulvvarme og mørkegrå fliser i sildebensmønster i brusekabinen.

Den unikke trappe leder jer op på øverste etage. Her er soveværelset, som har vestvendte vinduer, og videre herfra finder I en praktisk indrettet melllemgang, hvor der er plads til vaskefaciliteter. Fra mellemgangen kommer I til det sidste rum, som er et walk-in-closet.

Så hvis I drømmer om lejlighed centralt beliggende i Aalborg med eksklusive detaljer, så er Vesterbro 19 bestemt en fremvisning værd. Kontakt os allerede i dag.

Vesterbro 19, 4. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 98 m2
Værelser
4
Pris 2.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.999 kr Udbetaling 115.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00584 Byggeår 1939 / 1992 Energimærke d Plan 2

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1610800876lobth1610800876@bc1610800876
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg