Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Østerbro 59, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 61 m2 2 rum
Pris 1.095.000 kr

Delevenligt og oplagt forældrekøb ved Østre Anlæg

Østre Anlæg er en fantastisk oase sommeren lang. Her grilles, spilles bold og solbades i de grønne rammer, som ligger i de centrale Aalborg, hvor I nu kan overtage en delevenlig lejlighed. Placeringen mellem AAU, centrum og den østlige del af byen med gode busforbindelser og en sikker cykelrute gør lejligheden til den perfekte studie- og delelejlighed, som er oplagt som et forældrekøb.

Blandt de seneste renoveringer er udskiftning af taget i 2022, ligesom lejligheden har nyere vinduer.
Ud til en fordelingsentré med plads til sko og overtøj, ligger en lys og rummelig stue samt et stort værelse. I køkkenet er der spiseplads, som medvirker til at gøre lejligheden delevenlig. Køkkenet har vaskemaskine,så der er tænkt helt praktisk, ligesom her er fint med skabsplads. Badeværelset er indrettet med bruser og der er plankegulve i lejligheden.

Beliggenheden er perfekt for studerende eller jer, som elsker bylivet. I bor lige overfor Østre Anlæg, og her får udelivet hyggelige rammer og løbeturen en flot kulisse. I kan også mødes med vennerne ved Havnefronten, der summer af liv sommeren lang eller nyde kulturlivet i Musikkens Hus og Nordkraft. Jomfru Ane Gade nås til fods eller på cyklen, og dermed er I også sikret kort adgang til gågadens tilbud og byens spændende caféer og spisesteder.

Skal I gå på universitetet, så er beliggenheden ligeledes fordelagtig både med bus og cykelafstand til AAUs forskellige afdelinger.

Er det jer, der skal bo her? Book en fremvisning

Østerbro 59, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 61 m2
Værelser
2
Pris 1.095.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.066 kr Udbetaling 55.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00959 Byggeår 1933 / 1989 Energimærke C Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg