Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Strubjerg 23, 3. TV.,
9400 Nørresundby

Ejerlejlighed 111 m2 4 rum

Delevenlig lejlighed med mange muligheder

OMRÅDE
I Nørresundby, blot få kilometer fra Aalborg Centrum, finder du denne fireværelses lejlighed. Nærområdet omkring ejendommen byder på gode indkøbsmuligheder, fitnesscenter og skønne grønne områder, herunder to kridtgrave og Lindholm Søpark, som er rige på natur og rekreative områder. Herudover byder Nørresundby på et væld af muligheder. Heriblandt ugentlige torvedage med friske råvarer, en pragtfuld strandpark og lystbådehavn. Ønsker du at besøge Aalborg Centrum er der rig mulighed herfor. Specielt efter den nye Kulturbro er blevet etableret. Efter en kort cykeltur befinder du dig derfor enten i Aalborg Centrum eller Aalborg Vestby. Ønsker du i stedet at tage bussen holder denne nær hoveddøren.

FORENINGEN
Lejligheden er en del af en veletableret ejerforening med sund økonomi og professionel administrator. Der er gode parkeringsforhold.

INDRETNING
Der er tale om en stor delevenlig lejlighed på hele 111 m2. Lejligheden er på nuværende tidspunkt opdelt og fungerer som to separate lejligheder. To køkkener, to badeværelser, to stuer og to soveværelser. Indretningen åbner op for flere muligheder heriblandt udlejning (tidsbegrænset til 2 år), delvis udlejning såfremt man ikke har brug for alle m2 eller til et forældrekøb. Der er selvfølgelig også mulighed for at man selv kan boltre sig på alle 111 skønne kvadrater.
Til lejligheden er der brugsret til cykelkælder, vaskeri og tørrerum. Tillige tilhører eget kælderrum på 2 m2.

Lyder denne lejlighed som noget for dig? Så ring allerede i dag for en fremvisning!

Strubjerg 23, 3. TV.,
9400 Nørresundby

Type Ejerlejlighed Boligareal 111 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00196 Byggeår 1969 / 1989 Energimærke c Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1582517754lobth1582517754@bk1582517754
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg