Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Rosengården 10, 2. TH.,
9200 Aalborg SV

Ejerlejlighed 86 m2 3 rum
Pris 1.250.000 kr

Delevenlig 3Ver med pragtfuld udsigt fra den solrige altan i Aalborg SV

Skal I være de nye, heldige ejer af denne veldisponerede treværelses lejlighed, der med et spisekøkken, to værelser og en stue er delevenlig såvel som oplagt for singlen eller parret. Solen kan nydes på den sydvendte altan, og kronen på værket er den rolige beliggenhed, der fortsat er tæt på Aalborg C.

Lejligheden ligger i det attraktive Skalborgkvarter, og få hundrede meter derfra har I indkøbsfaciliteter. Efter en frisk cykeltur kan I stå i Aalborg midtby, mens de hyppige afgange med offentlig transport fra Skalborg Station naturligvis også er en oplagt mulighed til den daglige tur til uddannelse eller arbejde. I behøver dog ikke rejse så langt for velassorterede butikker, da City Syds mange tilbud ligger i gåafstand fr lejligheden.

Entréen leder jer videre til størstedelen af lejlighedens rum, og rundturen kan starte i det tidløse køkken med perfekte rammer om gastronomiske udfoldelser. Der er gjort plads til en mindre spisesektion, når morgenerne skal gå stærkt, mens stuen kan indrettes med et større spisebord og de bløde møbler til afslapning og fjernsynshygge. Begge værelser er udstyret med indbyggede skabe, og da de har separat indgang, er lejligheden også delevenlig. De praktiske løsninger fortsætter på badeværelset med et badekar og vaskefaciliteter, og så mangler I blot at se toilettet.

Rundturen afsluttes på bedste vis på den solrige altan, hvor cafésættet kan placeres, således at solens stråler kan varme jeres kinder, når I forfrisker jer med sommerens utallige iskaffer, imens I beskuer de grønne fælles arealer, hvor der også er plads til at børnene kan lege, og som desuden udgør en oplagt destination for picnic i det fri.

I kælderen er der et fint depotrum til lejligheden, samt fælles vaskeri og tørrerum.

Alt i alt en yderst veludnyttet lejlighed med en super beliggenhed i Aalborg SV. Skal den være jeres? Book en fremvisning i dag.

Rosengården 10, 2. TH.,
9200 Aalborg SV

Type Ejerlejlighed Boligareal 86 m2
Værelser
3
Pris 1.250.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.985 kr Udbetaling 65.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00486 Byggeår 1966 Energimærke c Plan 1

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1593830017lobth1593830017@hi1593830017
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg