Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Birkevej 3,
9000 Aalborg

Villa 104 m2 2 rum
Pris 2.695.000 kr

Velbeliggende villa med fuld underetage i boligstandard

På Birkevej 3 udfolder denne skønne villa sig i to fulde plan. Her får familien optimale rammer med et velvalgt inventar og et krydsvinklet lysindfald, som gør boligen flot og harmonisk. Ydermere får I en god placering på en rolig villavej i Vejgaard, Aalborgs lille ”by i byen”. Her kan I klare hverdagens fornødenheder i bymidten med skønne specialbutikker, mens der blot er ti minutters cykeltur til kultur- og cafélivet i centrum.

Rødstenshuset fra 1951 tager sig stringent ud med pyramidetag og zinktagrender tilsat charmerende, tidstypiske hjørnevinduer og en veletableret forhave med træer og buske. Følg trappeopsatsen til hoveddøren, som åbnes til en entré. Lige fremme finder I et godt badeværelse, og går I til venstre, befinder I jer I det store opholdsmiljø. Det lækre køkken fra 2007 har skakternet gulv og låger i hvid højglans, som reflekterer lyset, når solen står ind gennem vinduespartierne til begge sider. Glæd jer til at tage fat på hofretterne mellem de fremragende faciliteter som gaskomfuret og ovnen i arbejdshøjde og nyd dernæst en afslappet familiestund i alrummet med udsigt til byens tage. På varme sommerdage er der ikke langt til jeres terrasse, så bær salater og tallerkner ud og find jer til rette i aftensolen. I stuen med det malede plankegulv er stemningen helt særlig, når brændeovnen knitrer i vintermånederne.

Nærmest trappen er der et værelse, og følger I trinene ned, finder I yderligere tre gode rum i rigtig god boligstandard og et stort familiebadeværelse. I hele kælderen er der gulvvarme fra 2007. Evt. store teenagebørn får private rammer, da der er egen indgang via haven. Herlighederne fortsætter udendørs, for der er både græsplæne og i alt tre terrasser, så dagen igennem er der sol ved boligen. Udhuset er i sig selv nydeligt med sildebensmønster på gavlen.

Ring for en fremvisning.

Birkevej 3,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 104 m2
Værelser
2
Pris 2.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.525 kr Udbetaling 134.999 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00092 Byggeår 1951 Energimærke c Plan 2 Kælder 96 m² Grund 597 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1569202453lobth1569202453@kt1569202453
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg