Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Metavej 20,
9000 Aalborg

Villa 124 m2 4 rum
Pris 2.395.000 kr

Dejlig etplansvilla på Metavej i Aalborg

På en lukket villavej i et attraktivt og familievenligt kvarter udfolder denne skønne etplansvilla sig i det østlige Aalborg. Boligen udnytter hver en kvadratmeter til fulde og fremstår i rigtig god stand, mens I flere steder har mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen. Velkommen til Metavej 20!

Ejendommen er fra 1976 og fremstår stadig med en god portion 70’er-charme blandt andet med de gule mursten, det mørke tag og træbeklædning flere steder på facaden, der er nymalet for fire måneder siden.

Indenfor byder villaen på tre gode værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg, og et badeværelse med glasdør til brusenichen og badekar. Dertil finder I et dejligt køkken med lysegrå fronter og en lys bordplade. Her har I rig mulighed for at etablere en spiseplads til hverdagsaftenerne, mens den tilstødende stue kan indrettes med spiseafdeling og sofaarrangement. I stuen har I desuden et flot vinduesparti, der trækker lyset godt ind i opholdsrummet, mens en terrassedør fører ud til den flotte baghave. Derudover finder I et dejligt bryggers med skabslåger af mahogni og god plads til vaskefaciliteterne.

Udenfor finder I en velanlagt have med rododendronbede, et flot troldetræ og meget mere, som I kan gå på opdagelse i. Dertil er der en dejlig, sydvestvendt fliseterrasse med eldrevet markise, så I har mulighed for skygge, mens I spiser aftensmaden i solen.

Fra adressen har I nem adgang til Filstedvejens Skole ad de små skolestier, mens daginstitutioner er lige om hjørnet og den nærmeste dagplejer bor et par huse væk. Derudover finder I indkøbsmuligheder tæt på, mens Nytorv i Aalborg centrum kan nås i løbet af 16 minutter på cykel.

Her får I altså en pragtfuld etplansvilla med en familievenlig placering i Aalborg. Ring for en fremvisning.

Metavej 20,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 124 m2
Værelser
4
Pris 2.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.361 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00379 Byggeår 1976 Energimærke e Plan 1 Grund 700 m²

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1586451597lobth1586451597@hi1586451597
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg