Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Gustav Holms Vej 10,
9210 Aalborg SØ

Villa 122 m2 4 rum

Dejlig etplansvilla i attraktive Gug

På Gustav Holms Vej 10 i Gug finder I denne etplansvilla med god plads til familielivet samt korte afstande til hverdagens gøremål. I får en indflytningsklar bolig med tre værelser, et hyggeligt opholdsmiljø og en herlig solrig terrasse.

I bosætter jer på en familievenlig beliggenhed med adresse på en rolig vej, der er nær centrum. Der er omtrent fem minutters gang til busforbindelse og daginstitution samt seks minutters cykeltur til skole. Indkøbsmuligheder kan nås indenfor en afstand af 700 meter, og endelig får I under to kilometer til motorvejen. For naturelskeren er der flere grønne områder i nærheden, heriblandt Østerådalen.

Indretningen er ideel til børnefamilien, og takket være flere istandsættelser mellem 2014 og 2019 fremstår boligen klar til at flytte ind i. Køkkenet præsenterer nu klassiske, hvide elementer, plads til et par barstole og en induktionskogezone, hvor hjemmets kok kan fremtrylle livretter. Herfra er der få skridt til opholdsrummet, hvor der ligesom i gangen og på de tre værelser ligger et fint parketgulv. Værelserne er lyse og med flere anvendelsesformål. Dertil får I et badeværelse med bruseniche og væghængt toilet samt et praktisk gæstetoilet – begge rum er en del af istandsættelsen.

Udelivet foregår på den overdækkede terrasse eller i den nemme have, der ikke kræver meget vedligehold. I stedet kan I koncentrere jer om afslapning og leg med børnene. Udendørs råder I også over en garage, som fik udskift stern og vindue i 2019.

Skal dette være jeres næste hjem? Så tøv ikke med at kontakte os i dag for en fremvisning.

Gustav Holms Vej 10,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 122 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00505 Byggeår 1966 / 1980 Energimærke d Plan 1 Grund 715 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1601478419lobth1601478419@kt1601478419
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg