Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Morbærhaven 42,
9000 Aalborg

Villa 191 m2 5 rum
Pris 5.695.000 kr

De perfekte rammer for børnefamilien

Kom tæt på by og natur med denne flotte etplansvilla i Hasseris. Selve boligen er fra 2016 og indfrier alle forventninger til moderne komfort og stilrent design med en planløsning, der er skræddersyet til familielivet, og et materialefokus, som gør vedligeholdelsen minimal. Det hele fuldendes af den velanlagte have.

I bosætter jer i et skønt område, der giver jer det bedste fra to verdener med nærheden til naturen, mens byens liv og hverdagens tilbud befinder sig inden for kort afstand. Således kommer de yngste eksempelvis hurtigt til daginstitution, og ældre børn kan følges med legekammeraterne fra området, når cykelturen går til Gl. Hasseris Skole.

Jeres kommende hjem præsenterer sig udefra som en nydelig gulstenvilla med garagen integreret, hvor den elektriske garageport let lader jer parkere bilen i tørvejr.

Indenfor venter jer et gennemført interiør, når de mørke klinker, trægulvet og rene, hvide linjer pryder indretningen, mens I også med det samme mærker gulvvarmen, som breder sig overalt. Dette leder jer blandt andet til stuen, der er i forbindelse med køkken-alrummet. Akustikken er helt i top takket være de perforerede lofter, men det er elementerne fra HTH, der præger rummet. Snehvide og med integrerede hvidevarer toner de grebsfrie fronter frem i perfekt harmoni med den matchende bordplade i kompaktlaminat. Ved køkkenøen med Quooker kan de nysgerrige indfinde sig ved siddepladserne og betragte madlavningen.

Slutteligt skal I se de private gemakker. Forældrenes afdeling består af et soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse, hvor I bemærker, at det tidløse design fra HTH går igen. De resterende fire værelser fordeler sig som et oplagt kontor og tre børneværelse med et tilhørende badeværelse og et fælles multirum.

Endeligt kan I bevæge jer udenfor, hvor sommeren nydes på terrassen, mens plænen indbyder til boldspil, havefest eller leg.

Morbærhaven 42,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 191 m2
Værelser
5
Pris 5.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.546 kr Udbetaling 285.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00662 Byggeår 2016 Energimærke A2015 Plan 1 Grund 781 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1627655030lobth1627655030@td1627655030
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg