Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Strøybergsvej 22C,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 116 m2 3 rum
Pris 1.995.000 kr

Charmerende villalejlighed med skøn gårdhave i Hasseris

Hvis du drømmer om charmerende rammer i skønne omgivelser, så tag med os til Indre Hasseris, hvor denne villalejlighed udfolder sig med et hyggeligt udemiljø, fine detaljer og en perfekt beliggenhed.

Du får adresse i et yderst attraktivt område midt i mellem Hasseris’ smukke, gamle villaer. Herfra er du tæt på alt, hvad hjertet begærer med gåafstand til byens centrum, fjordens hav og Mølleparkens grønne vidder. Kvarteret er trygt og roligt, og du kan ligeledes glæde dig over nærheden til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.

Lejligheden er en del af et dobbelt rødstenshus fra 1930. Du mødes af en solgul frontfacade samt en virkelig velanlagt forhave med planter i varierende former og farver. Herfra giver en tretrinstrappe adgang til det brede indgangsparti, som byder dig velkommen ind i en lys entré med fast skab til overtøjet.

Fra entréen kan du træde ind i en skøn vinkelstue med et flot gulv og masser af plads til at indrette dig med både sofaafsnit og spisebord. Du får ligeledes plads til en spisekrog i det charmerende køkken, der har hvide fyldningslåger, som toppes af en træbordplade.

Videre finder du et stilrent badeværelse i monokrome farver med væghængt toilet, samt to gode værelser, placeret i hver sin ende af hjemmet. Det største værelse har desuden har et rummeligt skab med skydelåger. I kælderen får du yderligere bonuskvadratmeter i form af et stort, disponibelt rum med plads til opbevaring af alskens ting og sager.

Udenfor får du ydermere glæde af en flisebelagt gårdhave, der har bede med grønne buske, blomster og små træer samt fint rum til et lille cafésæt.

Der er mulighed for at købe hele ejendommen, som i dag er opdelt i to særskilte villalejligheder. Ejendommen er derved oplagt som familiekøb, til brug for bofællesskab eller noget helt tredje.

Lyder det som noget for dig? Ring og hør nærmere.

Strøybergsvej 22C,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 116 m2
Værelser
3
Pris 1.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.001 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 51-00176 Byggeår 1930 / 1985 Energimærke d Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1569202247lobth1569202247@td1569202247
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg