Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Mariendalsvej 2A,
9000 Aalborg

Villa 108 m2 5 rum
Pris 1.795.000 kr

Charmerende villa med central placering i Vejgaard

Centralt i det attraktive Vejgaard finder I denne lyse villa, som nu står klar til at danne rammen om jeres hverdag. Boligen byder på 108 velindrettede kvadratmeter, som breder sig over halvandet plan, og udenfor venter der jer et utrolig hyggeligt havemiljø med god plads til sommerens aktiviteter – velkommen til Mariendalsvej 2A.

Indenfor en radius af 500 meter når I både indkøb, bus, Børnehaven Regnbuen og Filstedvejens Skole, ligesom I nemt kan gå til grønne områder såsom Sohngårdsholmparken. Derudover er Aalborgs charmerende centrum blot en lille cykeltur væk, hvorfor dagligdagen glider let.

Huset er løbende renoveret, så I blot skal koncentrere jer om at pakke flyttekasserne ud. I 2015 fik førstesalen en større omgang med blandt andet nye gulve, skillevægge samt glasvæv i to af værelserne. Hjemmet har støjdæmpende vinduer overalt, og dem på førstesalen er endda fra 2018, mens der i 2019 kom nyt gulv i alrum og stue.

Glæd jer til at opleve stueplan med gulvvarme overalt undtaget gangen. Det U-formede køkken præsenterer sig velholdt og tidløst med hvide fronter, og I får tilmed fine skabsløsninger til al køkkengrejet. Når familiens livretter er tilberedt, kan de hurtigt serveres ved spisebordet i opholdsrummet, som består af et alrum og en stue i åben forbindelse. Der hersker generelt en utrolig dejlig atmosfære, og det er desuden oplagt at indrette jer med en behagelig sofakrog herinde. I forlængelse af stuen finder i desuden, det nyetableret og rummelige soveværelse med praktisk skabsvæg. Etagen rummer endvidere også et pænt badeværelse med separat bruseniche, og fortsætter I op til førstesalen, møder I tre fine værelser, hvoraf det ene har skabsvæg.

Udenfor får I fornøjelsen af en vestvendt, flisebelagt gårdhave, som kan dekoreres med både havemøbler, grill og blomsterkrukker, hvis dette ønskes. Her er også et skur til vaskemaskinen og andet opbevaring, mens de mindste kan slå sig løs på græsplænen mod øst.

Book en fremvisning.

Mariendalsvej 2A,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 108 m2
Værelser
5
Pris 1.795.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.459 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00169 Byggeår 1890 Energimærke e Plan 2 Grund 258 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1618352457lobth1618352457@hh1618352457
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg