Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Enghavevej 33,
9000 Aalborg

Villa 106 m2 3 rum

Charmerende villa i Vejgaard med dejlig ugeneret have

Fra køkkenet er det udsigt til en fantastisk oase af en have, her vil I virkelig fornemme sydlandsk stemning i den lukkede og helt ugenerede gårdhave, som vigtigst af alt er meget nem at holde! Her er næsten selvhjulpne bede, et smukt gammelt æbletræ, overdækket terrasse indrettet med lounge-sæt samt havebord og stole, perfekt til lækre sommeraftener og nætter. Desuden findes der en åben terrasse, så man på alle tider af dagen har mulighed for at finde sol eller skygge efter behov.

Kom med indenfor i entréen hvorfra der er adgang til husets 3 etager. Stueplan indeholder stort køkken/alrum med god plads til spisebord samt stor hyggelig stue med plads til både sofagruppe og stort spisebord. 1. sal indeholder stort flot badeværelse med separat bruseniche og badekar. Endvidere et mindre værelse perfekt til kontor/babyværelse og et stort soveværelse med indbygget skabsvæg. Der er god ståhøjde på loftet, som potentielt kan udnyttes, hvis det ønskes. Underetagen har loftshøjde, fint lysindfald og indeholder 3 disponible rum, vaskerum og ældre badeværelse som pt. ikke er i brug.

Til ejendommen hører garage og carport. “Bellevue” ligger centralt i Vejgaard med kort afstand til indkøb og pasningsordninger samt den hyggelige Golfparken med gode gå og løberuter, legepladser og område, hvor man kan hygge med en picnic ved søen.

Ring til os allerede i dag og book din fremvisning.

Enghavevej 33,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 106 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00620 Byggeår 1926 Energimærke e Plan 3 Kælder 68 m² Grund 604 m²

Simone Einfeldt Bak

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1620754147lobth1620754147@bs1620754147
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg