Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Marievej 16,
9000 Aalborg

Villa 150 m2 5 rum

Charmerende udsigtsvilla i attraktive Vejgaard

Køkken-alrum, fire værelser og et værksted til den pladskrævende hobby er bare nogle af de højdepunkter, som I møder på Marievej 16. Her ligger nemlig en fin villa, der imponerer med en fantastisk udsigt over Aalborg midtby fra både den øverste terrasse, stuen og et soveværelse – alt sammen kan nu blive en del af jeres hverdag, da huset er klar til at skifte hænder.

Beliggenheden i Vejgård giver jer nem adgang til skole, pasningstilbud og indkøb, da der er flere dagligvarebutikker og andre handelsmuligheder i området. Derudover tager det ikke mere end omtrent ti minutter at cykle til Aalborg centrum. Kort fra huset er der grønne arealer, blandt andet Sohngårdsholmparken, der er er perfekt til løberuten. Vil I med bussen stopper den under 100 meter fra huset.

Når I ankommer til ejendommen, kan bilen parkeres i den store, integrerede garage, der er placeret under huset sammen med værkstedet, som giver attraktive bonuskvadratmeter. Inde i boligen er der lyst og lækkert. Her kan hjemmets kok finde kogebogen frem i et smart, grebsfrit køkken med spiseplads, adgang til bryggerset og forbindelse til alrummet, som glider sammen med stuen. I det flotte opholdsrum er det særligt udsigten, der slår tonen an, og så er der tilmed dør fra alrummet og ud på terrassen. I huset er der fire værelser, hvilket giver jer plads til både børn og hjemmekontor, mens I også får glæde af både et brusebadeværelse og et toilet på de travle morgener. Begge har i øvrigt gulvvarme.

Den spændende, lukkede have i flere niveauer og med to terrasser giver de bedste rammer om sommerdagene, hvor I kan spise frokost i solen med Aalborg som kulisse.

Er det jer, der skal flytte ind – så book en fremvisning.

Marievej 16,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 150 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00663 Byggeår 1974 Energimærke D Plan 2 Kælder 45 m² Grund 926 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
ce@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg